Възможно е особено като видят клиент,който не разбира нищо.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Носачи - нови, рециклиране...?
Collapse
X
-
lithrone
lyubokg написа:Става с рециклиране на шарнира, много е вероятно и тампоните на носача да са за смяна.В такъв случай по-добре смени целия носач(продава се заедно с тампоните).За марка ти препоръчвам Технород, турски са, но са много здрави. За Марея са около 60лв.На Либрата такъв го търкалям вече 50хил.Друга марка носач ти препоръчвам FRAP. Цената е почти същата.FGRC написа:Абе научете се да четете постовете,аз му давам пример точно за марка като цена/качество а ти си седнал да ми разправяш за 80%.Не приемам тезата за рециклаж.Единствено когато няма друга възможност.
Коментар
-
Колега сложил съм Фаст носач на Стилото и жена ми минава всеки ден по 70км. до Нови Искър.Вече 3 година не е мръднал а тя не заобикаля дупките и нема втори като нея шофьор.Струва 80лв.Не рециклирам части по окачването и не го препоръчвам на никой.Каквото уцелиш и скъпи и евтини все тая,но рециклирани аз не слагам.При рециклирането е същото един път стане,друг път не става.Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP
Коментар
-
[quote="lithrone"]lyubokg написа:Става с рециклиране на шарнира, много е вероятно и тампоните на носача да са за смяна.В такъв случай по-добре смени целия носач(продава се заедно с тампоните).За марка ти препоръчвам Технород, турски са, но са много здрави. За Марея са около 60лв.На Либрата такъв го търкалям вече 50хил.Друга марка носач ти препоръчвам FRAP. Цената е почти същата.LANCIA DELTA '98 1.6i, 16V LANCIA Y '97 1.2 Mono
LANCIA KAPPA SW Pinifarina 2.4 TDS '98г.
LANCIA LYBRA 1.9 JTD 2000г.
FIAT BRAVA 1.6 16V 2000г.
FIAT STILO 1.6 16V 2002г.
Коментар
-
lithrone
Не искам да споря. Всеки сам решава. Споделям как стоят нещата при моите коли. Нали за това е форума - за да споделяме опит.Рециклираните носачи (за моята кола на брой - 67.50лв) издържат в пъти повече от купените за 60-80-100лв. В крайна сметка ако всички мислят като мен, нямаше да се продават носачи, а само тампони и хората, които рециклират щяха да са по-заможни.
Коментар
-
lithrone
Реклама
Collapse
Коментар