Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Регулатор за челюсти

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Регулатор за челюсти

Здравейте,Колата ми е от подписа и преди седмица сменях задни челюсти/ отзад съм с барабани/.Регулаторът за челюстите ми е №9947695, като на първата снимка от линка:МОДЕРИРАНОЗабелязах,че на регулатора за задно ляво колело ми е счупена ламаринената контричка,която ограничава движението на зъбното колелце,което регулира този регулатор.Помъчих се ръчно да направя регулировката на този барабан,но след 20-30 километра се разбалансира-явно липсата на тази ламаринена контричка е проблема.Чисто нови такива регулатори има по 45 лева бройката.На моргите не знам дали има-не съм проверявал още,но не знам дали втора употреба ще работят нормално.Ако някой е минавал по този път,моля да сподели как е решил проблема.Предполагам,че тези регулатори са самонагаждащи и ако са в ред нямат нужда от ръчна центровка.Като гледам снимката ми се струва,че няма леви или десни регулатори-и двата са еднакви,макар,че Христо от Ямбол ми каза,че са леви или десни.Извинявам се,ако има пускана такава тема преди,но със търсачката не намерих/може би съм търсил неправилно/.
    Фиат марея уикенд 1.9ТД100

"Доброто винаги побеждава злото.Така че, който победи,той е добрият!"

Бат Бойко победи...но се оказа,че не е добрият!!

еднакви са регулаторите, ако всичко по-него е здраво - няма счупени части, смазваш си го само и няма причина да не работи, втора употреба са по около 15 лева, не повече, успех

Коментар

Така е скоро имаше тема точно за този регулатор. Някои казваха че са различни леви и десни, други че са еднакви. Лично аз не съм ги гледал моите, ама скоро и това ще стане. Стига да са здрави и втора ръка ще ти свършат работа. Почистваш смазваш и готово. Само да няма счупено. Регулираш така че да влиза плътно барабана и след няколко спирания всичко трябва да е наред.
      Chrysler Voyager 2.5TD/ 2000г.
      ex. Fiat Tempra /`91 / 1.9TDS

Коментар

Натискаш крачната и дърпаш няколко пъти ръчната.
        Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP

Коментар

Working...
        X