Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ПРОБЛЕМ СЪС СЪЕДИНИТЕЛЯ, СТИЛО 1,9 JTD 140кс

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ПРОБЛЕМ СЪС СЪЕДИНИТЕЛЯ, СТИЛО 1,9 JTD 140кс

Здравейте, колеги, първо се извинявам ако вече е писано по въпроса ,но не намерих нищо пък и времето ми е малко ,та няамам време да изчета всичко. Благодаря за разбирането. На въпроса, бях в чужбина и ми падна педала на съединителя, не може да се вклучи никаква скорост. От сервиза който доидоха ми казаха че е някъкав цилиндър на съединителя и (изисканите французи) искаха 1100 евро за ремонт и 1 седмица. С мъки и главоболия прибрах колата ,моля кажете ми кво точно и има че да търся частта.Забравих да кажа че съм в Испаниа сега и ми трябва спешно мнение щото и тука режат глави. Колата е Стило 1,9 JTD Multiwagen 140 c , 2004г. Ще съм благодарен на бързите ви отзиви .

Re: ПРОБЛЕМ СЪС СЪЕДИНИТЕЛЯ, СТИЛО 1,9 JTD 140кс

mury76ly написа:
    Здравейте, колеги, първо се извинявам ако вече е писано по въпроса ,но не намерих нищо пък и времето ми е малко ,та няамам време да изчета всичко. Благодаря за разбирането. На въпроса, бях в чужбина и ми падна педала на съединителя, не може да се вклучи никаква скорост. От сервиза който доидоха ми казаха че е някъкав цилиндър на съединителя и (изисканите французи) искаха 1100 евро за ремонт и 1 седмица. С мъки и главоболия прибрах колата ,моля кажете ми кво точно и има че да търся частта.Забравих да кажа че съм в Испаниа сега и ми трябва спешно мнение щото и тука режат глави. Колата е Стило 1,9 JTD Multiwagen 140 c , 2004г. Ще съм благодарен на бързите ви отзиви .
    Така както са ти го описали вероятно лагер-помпата ти е заминала, която за съжаление се сменя като се свалят скоростите.

Коментар

На мен ми се случи такова пропадане на педала в края на зимата - смениха ми помпата на педала на съединителя (Вентура, 3-4 часа работа, около 150лв ми струва + труда) и оттогава нямам грижи. Иначе по другите места, където ходих да питам как да го реша този проблем ми заявяваха най-категорично, че трябва да сменям съединител

Коментар

Working...
      X