искам да попитам трябва ли при даване на контакт лампичката за ABS да ми светва както другите лампи на таблото?Днеска обърнах внимание,че не ми свети,как мога да проверя дали ми работи?Благодаря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ABS не ми работи
Collapse
X
-
Re: ABS не ми работи
emo_pz написа:искам да попитам трябва ли при даване на контакт лампичката за ABS да ми светва както другите лампи на таблото?Днеска обърнах внимание,че не ми свети,как мога да проверя дали ми работи?Благодаря
Коментар
-
До сега съм имал бая коли предимно от vw-групата и с абс и без. Но направо ме удиви пунтото мк2 без абс, много добри спирачки с накладки брембо съм отпред, но и преди да ги сменя спирачките си ковяха без усилие. Ти от къде си сигурен, че имаш абс фабрично. Снимай серво помапата и там ще се види дали имаш абс. Поздрави.
Коментар
-
Я снимай коша и двигтеля да ти врачуваме по снимка , че се сещам за една тема в един друг форум дето един младеж с едно купе търси АБС две седмици и накрая не го намери щото просто нямаше. С АБС колата спира но и имаш чуството че ще ти счупи краката от ритане по педалаКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
и аз не виждам, ама може да е зад акумулатора.Абе погледни бе емо, имаш спирачна помпа, ако от нея ако тръгват тръбички и влизат в един голям дебел метален тутмак и от там вече тръгват още 4 тръбички - имаш ABS. Ако от помпата тръгват направо 4 тръбички и отиват надолу към колелата - нямаш ABS."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
Посоченото е казанчето за спирачна течност, захранваща цялата спирачна система. Под казанчето се намира един метален цилиндър - ТОВА Е СПИРАЧНАТА ПОМПА (ИЛИ ГЛАВЕН СПИРАЧЕН ЦИЛИНДЪР). От спирачния цилиндър излизат тръбички и .... оттам - както ти е обяснил колегата в по-горния пост.тише едешь - хрен приедешь!
2.0 16V Delta 2 Продава се - http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...653&highlight=
http://www.3na100.com/ - за всеки, който иска да пътува ефтино.
Коментар
-
emo_pz написа:къде се намира тази спирачна помпа да погледна дали тръгват към тутмака ,единствения тутмак е сервото:П"За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар