За сега няма развитие. С моите кабели не мога да се свържа. Ако Емо (Emzo) намери неговия ще пробвам и ако пак не мога да се свържа ще я карам в сервиз да я вържат с examiner, за да знам как да процедирам по-нататък.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с АБС
Collapse
X
-
Абс ти е lukas EBC 430 поне така излиза във фес ,този е с японска електроника и в пластмасова кутия не като този от линка дето ти пратих. Аз съм със абсолютно същия и имах същите ядове вярвай ми. борил съм се половин година сега си го вързвам от раз.Пращам ти я , не се инсталира тръгва като регистрирана и е с пълни функции само с нея стана , иначе имам още пет версии с регистрации и ала бала но с тях не ще. Пък и нищо не губиш най- много да спестиш малко пари. :D П.П Ползвам ваг кома без вързвания на разни пинове вътре, само с трипиновия преход и + от акумулатора.(трипиновия който имам е само с + на крокодилче минуса си е от 16 пиновата букса) И не знам дали го знаеш ама с ваг кома трябва да си настроиш ком порта, в страницата на фес има как.http://dox.bg/files/dw?a=f99f15eea3
Коментар
-
kiriluz1 написа:Абс ти е lukas EBC 430 поне така излиза във фес ,този е с японска електроника и в пластмасова кутия не като този от линка дето ти пратих. Аз съм със абсолютно същия и имах същите ядове вярвай ми. борил съм се половин година сега си го вързвам от раз.Пращам ти я , не се инсталира тръгва като регистрирана и е с пълни функции само с нея стана , иначе имам още пет версии с регистрации и ала бала но с тях не ще. Пък и нищо не губиш най- много да спестиш малко пари. :D П.П Ползвам ваг кома без вързвания на разни пинове вътре, само с трипиновия преход и + от акумулатора.(трипиновия който имам е само с + на крокодилче минуса си е от 16 пиновата букса) И не знам дали го знаеш ама с ваг кома трябва да си настроиш ком порта, в страницата на фес има как.http://dox.bg/files/dw?a=f99f15eea3Opel Astra J B14NET LPG / Daihatsu Terios
Chevrolet Aveo
Коментар
-
Колега успя ли да се вържеш със АБС-а?
Здравейте, и моя АБС е ЛУЦАС ЕБС 430 (фиат мареа 1,6 16V) и въпреки че ФЕС-а би трябвало да го чете - не успявам да се вържа, дори и със версията на колегата kiriluz1.Само да питам колегата kiriluz1 - диагностичния куплунг на АБС-а със 2 или със 3 крачета е?Моя е със 3 и предполагам това му е проблема - най-вероятно иска и К и Л линии,2 КОМ порта и ВИСА/Унисцан и тн...........Поздрави,Поздрави,
Боби
Коментар
-
Re: Колега успя ли да се вържеш със АБС-а?
anazarb написа:Здравейте, и моя АБС е ЛУЦАС ЕБС 430 (фиат мареа 1,6 16V) и въпреки че ФЕС-а би трябвало да го чете - не успявам да се вържа, дори и със версията на колегата kiriluz1.Само да питам колегата kiriluz1 - диагностичния куплунг на АБС-а със 2 или със 3 крачета е?Моя е със 3 и предполагам това му е проблема - най-вероятно иска и К и Л линии,2 КОМ порта и ВИСА/Унисцан и тн...........Поздрави,Opel Astra J B14NET LPG / Daihatsu Terios
Chevrolet Aveo
Коментар
-
kiriluz1 написа:Сега се сещам има два лаптопа с един и същи уиндовс и софт, със стария прекъсваше след няколко секунди , но се вързваше. И паки си виж настройките на ком порта при мен абс е много капризен там.Opel Astra J B14NET LPG / Daihatsu Terios
Chevrolet Aveo
Коментар
-
ivel написа:като отвориш капака с предпазителите над основните ще видиш 2 реда предпазители.на левия ред от ляво средния е за абс най-вероятно е изгорял и затова и не можеш да се свържеш с абс-а.успехOpel Astra J B14NET LPG / Daihatsu Terios
Chevrolet Aveo
Коментар
-
kiriluz1 написа:Някъде из google бях срещал пинаут на разни екута дали да не потърсиш и да видиш дали ти е захранен абс.Opel Astra J B14NET LPG / Daihatsu Terios
Chevrolet Aveo
Коментар
-
Днес след близка среща с Examiner се оказа, че има записана грешка Pump motor.На база на прикачения файл и тази тема http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...tart=0утре смело се захващам с ремонта.Прикачени файловеOpel Astra J B14NET LPG / Daihatsu Terios
Chevrolet Aveo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар