Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Съвет за нови спирачни дискове и барабани за Фиат Пунто МК2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Съвет за нови спирачни дискове и барабани за Фиат Пунто МК2

Здравейте,ще ви помоля ако може да ми дадете съвет какви спирачни дискове да взема за Фиата?От няколко дни забелязвам,че спира някак на тласъци при по ниска скорост и мисля,че са дисковете.Мисля обаче да сменя и задните барабани така,че ако може и за тя да ми дадете някакво предложение.Препоръчваха ми дискове Брембо макс с накладки на Текстар.Това добра комбинация ли е според вас.Според мен не ми трябват някакви вентилирани,дупчени и всякакви такива дискове,защото колата все пак е дизел 60коня.И ако може съвет също и от къде да си ги купя нещата ще съм ви благодарен.Благодаря ви предварително.

Колега наистина дисковете Брембо са много добри,това за тресенето ти се получава защото са ти криви дисковете,няма смисал да сменяш барабани смени си само дисковете.
    Поздрави от Варна

Коментар

Не пести пари от спирачки Брембо и тексар е добра комбинация, ако намериш вентилирани дискове вземи такива по добре се охлаждат, което щети подобри спирането. Тексар е малко твърда накладка и малко ще ти цапат джантите
      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Искаш да кажеш мека накладка И вентилирани се купуват само ако заводски колата е била с вентилирани (или съответно преправена за да бъде с такива). Иначе не влизат в апарата, щото е по-тесен.
        "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
        Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
        Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

Working...
        X