и двата са паднали колко струват нови за брава и лесно ли се сменят-става въпрос за задните
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
въпрос за амортисъори на брава
Collapse
X
-
Сменят се за един час, трябва ти гидоре с два камъка 15 за горе и 19 за долу, долу трябва дълбок камък, но може да ползваш и ключа за джантите. а горе е тънкостенен камък. В събота вземахме за една марея и цената беше 40-лв. от АХМ с отстъпката от 10%.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
-
Обикновени, стандартно дебели и стандартно дълги вложки са напълно достатъчни (опит). Ако има нужда - използва с еудължител, а не удължена вложка. Сменят се лесно, като трябва да се внимава горният болт да не падне в моста. Един час дори е много, ако всичко върви нормално.Има тема за смяна на амортисьори.
Коментар
-
ogi28b написа:Обикновени, стандартно дебели и стандартно дълги вложки са напълно достатъчни (опит). Ако има нужда - използва с еудължител, а не удължена вложка. Сменят се лесно, като трябва да се внимава горният болт да не падне в моста. Един час дори е много, ако всичко върви нормално.Има тема за смяна на амортисьори.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Всъщност и двамата сте прави. Става и с нормален удължител и камък, ама минава на косъм, като към края вече леко търкаше в стените на втулката. Поне при мен беше така. С тънкостенен камък, определено ще е по-лесно за работа.Относно амортисьорите, има всякакви, от оптимал до монро, каяба. Вече ти си решаваш.
Коментар
-
Не разбрах за какво говорите. Никакви проблеми не съм имал с обикновена вложка. Бъркаш, развиваш, вадиш, мушкаш, навиваш. Ако сте работили с дебелостенни вложки и не сте могли да вкарате - това е друго. Обикновена вложка си влизаа като у дома си. Щом съм го направил от раз, значи мяма нищо сложно.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар