Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Амортисиори от Punto MK1 GT на Punto Mk1 ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Амортисиори от Punto MK1 GT на Punto Mk1 ?

Стават ли амортисиорите от GT на останалите мк1 купета , от скоро съм с 15 ки джанти гуми 195/50 ... и доста пружинира предницата след прихлецкване в неравност ... Дали ще се оправи ако подменя аморсиорите с по яки ?
    >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

хм..

Колега аз не знам дали стават..ама ако твойте са изпуснали ще се подобри...а защо не сложиш по яки пружинки ?
    FIAT TEMPRA 1.6 75HP

Коментар

Re: хм..

fuel injekcion написа:
      Колега аз не знам дали стават..ама ако твойте са изпуснали ще се подобри...а защо не сложиш по яки пружинки ?
      М те са газови май , не си личи да е килната на някоа страна колата но след полегнал полицай се клати 4-5 пати като лодка люш,люш ... тя си пружинира :D По добре амортисиори дето да убият пружинирането коще и по-яки
      >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Стават да, особео заедо с пружиите има голяма разлика ама както го описваш при теб най-вероятно сегашните ти са за кофата и затова толкоз люлее.
        тежък е животът лек...

Коментар

За да ти клати 4-5 пъти след "легнал полицай", амортисьорите ти са за боклука.
          Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
          Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Просто отвори багажника и лашни рязко колата като се опреш на ръба на купето.Ако слезе и се върне веднъж си ок, ако се тресе като желе на вятър си за нови амортисьори.
            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

а сега към един др аспект на работата на аморт.отпред съм със оригиналните не сменяни газови, зимата замръзват, леко омекнали, а отзат със двегодишни маслени Магнети Марели,минавам през неравности държат, минавам през спящ полицаяй държат няма поклащане, пътувам със пунтото, при завой с висока скорост, накланя се страшно, баси направо откачам от това колата не стои на пътя както трябва, по един и същ път разликата м/у моето и пунтото на братовчет ми е едно 30км в повече за това на братовчед ми, аз съм със 1,1 3вр а другото пунто е 1,2 5врНякакви идей???
              ...хладилник, карам хладилник...

Коментар

Размер на гуми при двамата и разликата между тях?

Коментар

отзад 155/55/Р13, за моето пунто на 175/65/Р14 за другото
                  ...хладилник, карам хладилник...

Коментар

seninkn написа:
                    отзад 155/55/Р13, за моето пунто на 175/65/Р14 за другото
                    Е те тук е отговора на въпроса, има и друг фактор, тежеста на купето но той не е чак толкова влияещ в случая

Коментар

Working...
                    X