Колеги как се сменяват тампоните на стаб.щанга.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна на тампони Брава 1.4
Collapse
X
-
Става и без да сваляш магарето.Лашкаш щангата,разпробиваш нитовете със свредло 12-14 или нещо такова.Добре е да го правиш на канал .След като отделиш планките зашмиргеляваш лицата да прилягат едно към друго, слагаш новите тампони и си готов.Когато сложиш тампоните планките вече няма да са фиксирани една към друга и се наместват малко бавно, първо хвани 2-3 резби от късата страна.Болтовете ги стягаш след като пуснеш колата на гумиFIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99
Коментар
-
страшен филм
И аз имам проблем със стабилизиращата щанга,много са разбити тампоните и немога да намеря никаде.Единствения ми варянт е цяла щанга която също е кът....е да има я в фиат,но е доста соленичка.Става дума за гранде пунто 1.9 2005 дизел 130 кс. щангата ми е 20/21 фито или там както се води
Коментар
-
Разкачаш цялата щанга,биалетките също,и вече щангата има доста ход наляво и надясно.Ако не е достатъчно издърпваш тампона с леко развъртане.Моята я оправих по този начин,да разкачаш магарето си е голяма играчка и не ти го препоръчвам.Вместо разпробиване може да пробваш със тънък секач, може от механична ножовкаFIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар