Здравейте колеги ,Имам следния проблем,като покарам малко (3-5 километра)и използвам спирачките относително интензивно(в градски условия,светофари, приятни шофьори и т.н.) започват да задържат и на светофар например по нанадолнището без да натискам спирачката колата си стои сякаш съм на ръчна.Лампата на АБС-а свети но пък за сметка на това работи, смених маркучите на предните дискове,смених изцяло спирачната течност,поиграх си с предните спирачни машинки ,накрая закачих и на компа ....ама уви никакви грешки. Задържат и това си е.Така като се кара ми износи предните накладки за двойно по-кратко време ,а и постоянно дисковете са прегряват ,та чак гумите стават топли. Давайте някакви съвети къде може да е проблема че вече в чудо се видях. Само не уточних че иде реч за Марейка- 1,9 jtd
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
задържане на спирачките
Collapse
X
-
Пичове ,спирачките остават на заден план !!! Миналата седмица на път за Варна за почивка край Нови Пазар се скъса централния болт на колелото на ангренажа на разпределителния вал ..... и сега не ми се отваря да гледам какво е станало ,щото със сигурност всичко е на салата!!!!! Благодаря за отзивите все пак !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар