Здравейте колеги,колата ми е КУПЕ 1,8-97г.от няколко дни се появи следния проблемкогато се натисне педала на съединителя малко преди да отдели на съответната предавкасе чува тракане,което като се пусне педала изчезванякой ако е запознат или му се е случвало това да сподели или дайте някаквои съветиБлагодаря-Поздрави
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съединител Проблем
Collapse
X
-
S_BANKOV написа:Къде ти стой педала на съединителя?
Коментар
-
Не е лагера, той не прави така, ако е тръгнал ще ромоли постоянно. И при натискане шума ще изчезва.Колега пробвай да натегнеш жилото с един два оборота, провери си тампона на скоростната кутия да не е откъснал някой болт, и ако не е от това си за притискател, най вероятно е станал на слънце и се е лъснал.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Не е лагера, той не прави така, ако е тръгнал ще ромоли постоянно. И при натискане шума ще изчезва.Колега пробвай да натегнеш жилото с един два оборота, провери си тампона на скоростната кутия да не е откъснал някой болт, и ако не е от това си за притискател, най вероятно е станал на слънце и се е лъснал.
Коментар
-
Airfan написа:S_BANKOV написа:Не е лагера, той не прави така, ако е тръгнал ще ромоли постоянно. И при натискане шума ще изчезва.Колега пробвай да натегнеш жилото с един два оборота, провери си тампона на скоростната кутия да не е откъснал някой болт, и ако не е от това си за притискател, най вероятно е станал на слънце и се е лъснал.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Айде пак се почна кога шуми и кога не шуми. Любенов да се включва на помощ Това при кой вид на съединителя го прави?
Коментар
-
Може и да си прав, аз съдя от личния си опит със съединител на 1.8. при мен проблема беше лагера и който се раздроби на парчета, понеже е пластмасов от вън.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар