Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пукане на задницата! Съвет

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ако не познавах окачванията на тея коли до сега щях да умра от глад Сега говорим за марея нали? Тампони на стабилизиращата щанга няма!
    ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
    ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

eh4ev07 написа:
      Ако не познавах окачванията на тея коли до сега щях да умра от глад Сега говорим за марея нали? Тампони на стабилизиращата щанга няма!
      оставяй ги тия пишман майстори да си чупят главата, като неразбират от дума

Коментар

ivancho написа:
        няма никви тампони там. дидо любенов го забелязвам, че ръси некомпетентни мнения наляво надясно, а акъл няма.
        Иванчо ... сещай се сам !
        Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

какво да се сещам бре човек, като незнаеш нещо или не си 100% сигурен в него, по-добре изобщо недей да даваш мнения, аз така правя, съветвам те и ти да правиш така, защото освен, че заблуждаваш колегите, в същото време и се излагаш правейки се на голям спец.

Коментар

[quote="eh4ev07"]Ако не познавах окачванията на тея коли до сега щях да умра от глад Сега говорим за марея нали? Тампони на стабилизиращата щанга няма![/quoteЕбаси няма, значи всички вибраций се поемат от тампоните на моста които се захващат към купето.вначалото когато я купих я оглеждах навсякъде, но този момент не ми е направило впечатление,основно оглеждах спирачни мъркучи и амортисьори да ли е тръгнал някой.Ето на снимката е част от окачването , както се вижда няма танпон нито на планкатата, нито и към захващането на носача.... Праав си Колега нема грам гума тук.... :D
            Fiat palio 1.7td

Коментар

ivancho написа:
              какво да се сещам бре човек, като незнаеш нещо или не си 100% сигурен в него, по-добре изобщо недей да даваш мнения, аз така правя, съветвам те и ти да правиш така, защото освен, че заблуждаваш колегите, в същото време и се излагаш правейки се на голям спец.
              Пич, от 6 твои мнения, 2 са ей така да "се дръвчим". Ако не забелязваш, грешното ми мнение, че там има тампони, помогна и на други хора дето не са оглеждали, какво точно има там, да разберат. Съгласих се с колегата eh4ev07 и не споря по въпроса. Теб какво ти бърка някъде, че ми ръсиш мозъци относно какво знам и не знам ? Спазвай добрия тон във форума !
              Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Е заради такива спорове все по рядко пиша ....... Въобще не ми харесва тона на разговорите в последно време....... Дано нещо се промени че иначе и аз ще стана само читател.
                ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
                ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

Някой друг съвет извън споровете Ви може ли за мен

Коментар

каквото е ще се засили и ще се разбере - лагери ли са или амортесьори, карай си спокойно

Коментар

NOVA написа:
                      Според мен вариантите ти са 31. проверяваш тампоните на моста и амотосьорите и ако са добре сменяш гореспоменатия ремкомплект.2. Караш така докато се усили и покаже точно кое е.3. Слагаш си по силна музика....
                      ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
                      ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

eh4ev07 написа:
                        Е заради такива спорове все по рядко пиша ....... Въобще не ми харесва тона на разговорите в последно време....... Дано нещо се промени че иначе и аз ще стана само читател.
                        Колега! Моля да ме извиниш ако нещо съм те жегнал , просто избързах с преценката, сетих се за снимките които бях правил преди, но като видях , се оказа че не съм прав, затова качих снимката , за да разбереш че си прав,и с това действие исках по някакъв начин да го приемеш като извинение
                        Fiat palio 1.7td

Коментар

Не е само твоето изказване почти всички говорят на остро без да са убедени в правотата си и после темата става безполезна от наводняването с безмислени постове ....... Не се засягам просто ми е жал за тея които наистина имат нужда от помощ...... Моля някои модератор да поразчисти излишните мнения включително моите!
                          ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
                          ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

betuk написа:
                            eh4ev07 написа:
                            Колега! Моля да ме извиниш ако нещо съм те жегнал , просто избързах с преценката, сетих се за снимките които бях правил преди, но като видях , се оказа че не съм прав, затова качих снимката , за да разбереш че си прав,и с това действие исках по някакъв начин да го приемеш като извинение
                            За мен и ... става въпрос. Сори, спирам да пиша в тая тема !

Коментар

eh4ev07 написа:
                              Не е само твоето изказване почти всички говорят на остро без да са убедени в правотата си и после темата става безполезна от наводняването с безмислени постове ....... Не се засягам просто ми е жал за тея които наистина имат нужда от помощ...... Моля някои модератор да поразчисти излишните мнения включително моите!
                              Е, поне се извиних :D , нали затова е форума, да си помагаме с кой с каквото може.Вярно е че има такива дето , трудно се убеждават, и дори не си признават че някой път не са прави, безгрешен човек няма на тоя свят, всеки бърка, както сега и аз.Хубавото е на човек когато сам си открие и поправи грешката, лошото е когато не си я признава.Пример със такъв сорт е колета от горна оряховица с една брава,толкова съвети и изказвания получи, той продължава да си знае неговата,просто в един момент ми стана жал за тия момчета, дето се връзват на някакъв си местен майстор. Между другото, благодарение на тези форуми, освен в ФИАТ, аз така си избрах колата, бях фен на джетата, но финансовото ми положение, и надежност при колите ,се насочих към палиото.За тия години и пари, както и подръжката се насочих към него, дотук автомобилчето добре се държи, и дано оправдае инфото за него.
                              Fiat palio 1.7td

Коментар

NOVA написа:
                                Сложи колата на равно място най добре става на равен бетон и застани на 5- 6 метра зад нея и погледни задните гуми дали са пенпердикулярно на настилката, ако не са, си за лагер на носач. Ако търсиш добър майстор в София се сещам за няколкоЛисан СервизМури - Вентура гаражДани в Дружба Стефан в Захарна фабрика.
                                Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                                (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                                Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Working...
                                X