Ако не познавах окачванията на тея коли до сега щях да умра от глад Сега говорим за марея нали? Тампони на стабилизиращата щанга няма!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пукане на задницата! Съвет
Collapse
X
-
[quote="eh4ev07"]Ако не познавах окачванията на тея коли до сега щях да умра от глад Сега говорим за марея нали? Тампони на стабилизиращата щанга няма![/quoteЕбаси няма, значи всички вибраций се поемат от тампоните на моста които се захващат към купето.вначалото когато я купих я оглеждах навсякъде, но този момент не ми е направило впечатление,основно оглеждах спирачни мъркучи и амортисьори да ли е тръгнал някой.Ето на снимката е част от окачването , както се вижда няма танпон нито на планкатата, нито и към захващането на носача.... Праав си Колега нема грам гума тук.... :DFiat palio 1.7td
Коментар
-
ivancho написа:какво да се сещам бре човек, като незнаеш нещо или не си 100% сигурен в него, по-добре изобщо недей да даваш мнения, аз така правя, съветвам те и ти да правиш така, защото освен, че заблуждаваш колегите, в същото време и се излагаш правейки се на голям спец.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
eh4ev07 написа:Е заради такива спорове все по рядко пиша ....... Въобще не ми харесва тона на разговорите в последно време....... Дано нещо се промени че иначе и аз ще стана само читател.Fiat palio 1.7td
Коментар
-
Не е само твоето изказване почти всички говорят на остро без да са убедени в правотата си и после темата става безполезна от наводняването с безмислени постове ....... Не се засягам просто ми е жал за тея които наистина имат нужда от помощ...... Моля някои модератор да поразчисти излишните мнения включително моите!
Коментар
-
betuk написа:eh4ev07 написа:Е заради такива спорове все по рядко пиша ....... Въобще не ми харесва тона на разговорите в последно време....... Дано нещо се промени че иначе и аз ще стана само читател.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
eh4ev07 написа:Не е само твоето изказване почти всички говорят на остро без да са убедени в правотата си и после темата става безполезна от наводняването с безмислени постове ....... Не се засягам просто ми е жал за тея които наистина имат нужда от помощ...... Моля някои модератор да поразчисти излишните мнения включително моите!Fiat palio 1.7td
Коментар
-
NOVA написа:Някой друг съвет извън споровете Ви може ли за менКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар