Здравейте колеги, имам следния проблем...При неравности и то когато минава плавно колата и легнали полицаи се чува пукане мисля от задна лява гума. Къде ли не я карах колата и навсякъде казват всичко е ок по окачването. Последно в един доста реномиран сервиз където правят страшни "тупалки" ми казаха следнотоИма пружина регулираща спирачките когато е натоварена колата и тя била отпусната и дрънка при определени неравности и то по-плавни. Възможно ли е това? И да поясня при дупки и цепнатини няма никакъв шум само от плавни натискания и вдигания на колата!Дайте съвети, че се изнервям вече с тия пукания - шумът е като на пружина която прескача!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пукане на задницата! Съвет
Collapse
X
-
Dido_Lyubenov написа:Тая кола има стабилизираща щанга и на задното окачване, може да са и заминали тампоните. За щастие няма биалети и отзад :D
Коментар
-
eh4ev07 написа:Dido_Lyubenov написа:Тая кола има стабилизираща щанга и на задното окачване, може да са и заминали тампоните. За щастие няма биалети и отзад :DFiat palio 1.7td
Коментар
-
betuk написа:......... Има-а, има-а, в самия край дето са захванати с носачите, без тампони ще бъде каручка.То и моята колца има стабилизираща отзад, и по принцип с независимо окачване трябва да има, иначе ще има танца ЛАМБАДА. :D Любенов правилно казва : няма биалети, а само тампони,едни на самата щанга към купето,другите в самия носач. :D
Коментар
-
eh4ev07 написа:betuk написа:......... Има-а, има-а, в самия край дето са захванати с носачите, без тампони ще бъде каручка.То и моята колца има стабилизираща отзад, и по принцип с независимо окачване трябва да има, иначе ще има танца ЛАМБАДА. :D Любенов правилно казва : няма биалети, а само тампони,едни на самата щанга към купето,другите в самия носач. :DFiat palio 1.7td
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар