ето
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ключза развиване на спипачни тръбички
Collapse
X
-
Това което е показал колегата е по-сериозно защото се стяга и няма как да превърти.Тези отворените имат шанс да превъртят, ако е много спекла.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
xctr написа:Това което е показал колегата е по-сериозно защото се стяга и няма как да превърти.Тези отворените имат шанс да превъртят, ако е много спекла.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Първото ключе не е самоделка, продаваха ги руснаците преди години. Имам такова и е безотказно. Инак рязаните, които са показани, са по-масивни от обикновена звезда. Някога съм си правил такава рязана 17 мм, предварително наварена и термообработена. Който е регулирал клапани на Лада, знае колко трудно се развиват с гаечен ключ контрите.Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
-
Колеги този ключ го открих в магазин за авточасти за лада на бул.Черни Връх срещу завод Витоша.До магазина има заведение за бързо хранене.Това не е самоделка а фабрично направен ключ.Вече съм го ползвал и ви казвам че поради по големите си габарити и ограниченото на повечето места разсояние става за първоначално развиване.Някъде четвърт или половин оборот.А после с вече известните рязани ключове.Прекрасен инструмент стяга като менгеме а е само 8лева.ПРЕПОРЪЧВАМ ВИ ГО.
Коментар
-
valeri.conchev написа:Колеги този ключ го открих в магазин за авточасти за лада на бул.Черни Връх срещу завод Витоша.До магазина има заведение за бързо хранене.Това не е самоделка а фабрично направен ключ.Вече съм го ползвал и ви казвам че поради по големите си габарити и ограниченото на повечето места разсояние става за първоначално развиване.Някъде четвърт или половин оборот.А после с вече известните рязани ключове.Прекрасен инструмент стяга като менгеме а е само 8лева.ПРЕПОРЪЧВАМ ВИ ГО.Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
-
Супер! Този магазин ми се пада точно срещу офиса и освен за лада има и много инструменти. Като знам че тръбичките на мойто типо са само на още едно погрешно развиване живот направо още понеделник ще мина да си взема!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар