Колеги темпрата е седан без ABS и днес ходих да мина на преглед...и се оказа че има спирачки само да предни и задно ляво..задно дясно нито на ръчна нито на спирачка....дали проблема е в накладки и цилинтърчета? до сега нищщо не съм сменял от зад..после ще я отворя а някакви предположения? и ми тече от лява пуолуоска от маншона масло от скоростите..има ли семеринг .или само маншона да сменям ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Задно дясно не държи!
Collapse
X
-
хм...
свалих барабана..накладките са нови...и при натискането на педала както по принцип си го натискам когато спирам няма никакво помръдване на цилиндърчето,има помръдване само когато натисна педала колкото може и доста малко и е ясно че няма как да спира...напръсках всичко с спрей за клеясване и започнаха да се движат малко повече ама пак е същата работа..да сменям ли цилиндърчето? ръчната си лови доста добре просто тия не знам кво са гледали :DFIAT TEMPRA 1.6 75HP
-
Веднага ти помагам:Смени мъркучето може да се е разложило вътре и наникъде да не пуска (често срещано).Струва 10 кинта.Свали цилиндърчето,разглоби,почисти,смажи.Ако е с покъсани уплътнения (явно не е щом не тече) го смени.Не е скъпо.Според мен ти е клеясало цилиндърчето.Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
pecata написа:Веднага ти помагам:Смени мъркучето може да се е разложило вътре и наникъде да не пуска (често срещано).Струва 10 кинта.Свали цилиндърчето,разглоби,почисти,смажи.Ако е с покъсани уплътнения (явно не е щом не тече) го смени.Не е скъпо.Според мен ти е клеясало цилиндърчето.FIAT TEMPRA 1.6 75HP
Коментар
-
Re: хм...
fuel injekcion написа:колеги моля да помогнете...накладки си има..нови са..ръчната си държи...обаче при натискането на педала цилиндърчето на дясното колело не отваря всеки път,а и ако отвори е малко и слабо...обезвъздуших го..и пак същата работа не лови!! дали проблема е в него/?Fiat palio 1.7td
Коментар
-
betuk написа:fuel injekcion написа:колеги моля да помогнете...накладки си има..нови са..ръчната си държи...обаче при натискането на педала цилиндърчето на дясното колело не отваря всеки път,а и ако отвори е малко и слабо...обезвъздуших го..и пак същата работа не лови!! дали проблема е в него/?FIAT TEMPRA 1.6 75HP
Коментар
-
fuel injekcion написа:betuk написа:fuel injekcion написа:колеги моля да помогнете...накладки си има..нови са..ръчната си държи...обаче при натискането на педала цилиндърчето на дясното колело не отваря всеки път,а и ако отвори е малко и слабо...обезвъздуших го..и пак същата работа не лови!! дали проблема е в него/?Fiat palio 1.7td
Коментар
-
betuk написа:fuel injekcion написа:betuk написа:fuel injekcion написа:колеги моля да помогнете...накладки си има..нови са..ръчната си държи...обаче при натискането на педала цилиндърчето на дясното колело не отваря всеки път,а и ако отвори е малко и слабо...обезвъздуших го..и пак същата работа не лови!! дали проблема е в него/?FIAT TEMPRA 1.6 75HP
Коментар
-
хм..
колеги помарайте...смених цилиндърчето защото не отваряше като хората....смених обезвъздуших(не ми се вярва маркучи да са запушени щом тече сп.течност) накладките са почти нови..и при натискане на педала отваря доста цилиндъра ,ама като сложа барабана накладките просто си опират до него и това ,е нямат сила да спрат барабана....задното ляво спира идеално..ръчна и на двете има в помпа ли е проблема ? в кво е ?FIAT TEMPRA 1.6 75HP
Коментар
-
хм..
S_BANKOV написа:Ръб на барабана да има?FIAT TEMPRA 1.6 75HP
Коментар
-
nedialk00
всичко ти е ОК вече колега, точно така трябва да се движат колелетата относно маншона, на полуоската има лагер, трябва да смениш и него и маншона и забравяш за това място
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар