Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Смяна на вертикална щанга - Браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Смяна на вертикална щанга - Браво

Привет колеги ! На Бравото ще сменям предна дясна вертикална щанга, та въпроса ми е горната втулка лесно ли излиза ?

и каква е тази вертикална щанга-биалетка ли имаш предвид
    Bravo 1.9d 97г

Коментар

..............
      Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

nsn написа:
        и каква е тази вертикална щанга-биалетка ли имаш предвид
        Точно биалетка имам предвид, но по доста сайтове я виждам като вертикална щанга Та намерих аз тази тема http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=43778 и мисля да последвам съветите на колегите, пък ще видим как ще се справя.Дано WD 40 си свърши работата и остави по-лекото за мен :D

Коментар

Горната част е свалена след половин флакон WD 40. Остава долната част, която при по силен напън на гайката цялата тръгва да се върти, тъй като няма опора.Ето снимка:Идеи

Коментар

Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

И това е идея ! :D Ще я помъча още с киснете в лубриканта и ще я контря с друг ключ отгоре, та да видим ще опрем ли до там

Коментар

Не се мъчи а направо я прерязвай. Така и така ще я смениш цялата.Само горната част ще трябва да я отвиеш, защото там се закача на стаб щангата.
                ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

muns61 написа:
                  Свършихме си работата успешно, за другия път съм готов с отработени чалъми :D

Коментар

Working...
                  X