Здравейте от няколко дни лявото колело "сковърца" при завиване на ляво при всякаква скорост, като мина през неравност също.Но като натисна до долу спирачката докато карам и се оправя за малко, след това е пак същото.Днеска валя и не можах да махна гумата да видя... поне по предварителни данни за какво мога да бъда подготвен.Според мен самия апарат нещо не е наред и трябва да се раздвижи.Ако може и други мнения.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с лявото колело
Collapse
X
-
nedialk00
шарнир или кормилен накрайник и по-точно скъсан маншон са възможни причини също, а това с натискането на спирачката, може и да си внушаваш, но като махнеш гумата ще стане ясно, успех
Коментар
-
Проблема пак е на лице... след 1000 км София-Бургас-София пак колелото вие... В недела извиках и баща ми и той да го погледне, единствено което успяхме да видим е, че при разтворени накладки от главината, колелото не издава и звук.Баща ми каза, че е имало някаква смазка за спирачни апарати. Някой запознат ли е с такова нещо или друг съвет да ми дадете.И ако някой може да ми каже къде да смажа точно... тъй като или аз явно нещо не се справяам или незнам мерси предварително.Fiat Bravo 99' 1.6 GT
Fiat Bravo 1.2 16v-Тотализирано
Fiat Bravo 99' 1.6 SX
Коментар
-
Самите апарати се държат за шенкела с два болта, покрити са с тапи. Кофти е че болтовете трябва да се развият с шестогран No7, който го няма в редовните комплекти.Относно разглабянето, тук има за задни дискови, би трябвало горе долу да е същото. Общо взето филма е голям. Поне на мен така ми се струва.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар