Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

окачване от бензин на дизел

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

окачване от бензин на дизел

Здравейте колеги. имам fiat punto 1.7td mk1. Интерисува ме понеже сега съм със спортно окачване(с червени пружини) искам да си сложа обикновенно окачване дали от бензинов двигател ще станат на дизеловия?

Предполагам не. Скоро сменях пружина задна на ЖТД то. От Мареа 1.6 не стана, по - тънка е и с по - малко намотки.Търси си от дизелово.
    Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 105 2000
    Lancia Lybra 1.9 JTD 115 2002

Коментар

Няма причини да не стане ,само с годините на производсво да нямат изменение.
      FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

За дизеловите пружината е по яка заради по тежкия мотор.Търси си нормална пружина,не е обходимо да нарушаваш окачването.От дизел на бензин става и в някои случаи е по добре,но от бензин на дизел не е желателно.
        Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP

Коментар

FGRC написа:
          За дизеловите пружината е по яка заради по тежкия мотор.Търси си нормална пружина,не е обходимо да нарушаваш окачването.От дизел на бензин става и в някои случаи е по добре,но от бензин на дизел не е желателно.
          +1
          Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

едното ми браво е с бензинови ПРЕДНИ прожини и няма никаква разлика във височината на колата така че слагай разликата в бензиновия и дизеловия двигател е не повече от 50кг разделяш ги на двете пружини и им се падат по 25кг
            Bravo 1.9d 97г

Коментар

Re: окачване от бензин на дизел

palavko2 написа:
              Здравейте колеги. имам fiat punto 1.7td mk1. Интерисува ме понеже сега съм със спортно окачване(с червени пружини) искам да си сложа обикновенно окачване дали от бензинов двигател ще станат на дизеловия?
              Аз не бих си правил експерименти, но предполагам не си малък и имаш глава на раменете си и си решавай сам...
              Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
              Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

и аз така мисля че намя да стане от бензин на дизел но е много трудно да намериш пружини за дизелов двигате. По принцип съм съгласен и на чист бартер(аз да дам спортните пружини в замяна на обикновенни).ако някой е съгласен нека пише понеже не съм превърженик на спортното окачване

Коментар

кола

Аз смених червените с обикновени но ми е бензиново Мися че и спортните са от бензинови а и ги дават еднакви на дизел -бензин предни 14871149 задни 14871416Търси от друга кола за по 20лв
                  КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                  Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                  http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Working...
                  X