Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за подредба на спирачните тръби.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос за подредба на спирачните тръби.

Някой може ли да каже как точно се нареждат спирачните тръби за спирачната помпа за Пунто МК1. Гледах няколко фиата, които са с различна подредба и се чудя коя е правилната? Кой и е предния и кой задния кръг? При мен са 2 и 3 за предните и 1 и 4 задни гуми!
    Прикачени файлове
    CSI in the CAR !!!
    Mancuzo Fiat PUNTO 1.7DS 176B3.000,около (6,7л-11л /100)София.

ПО-ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "Дизел"

Дефакто няма значение важното е във всеки кръг да има едно предно и едно задно колело
    '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
    '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

S.W.A.T. написа:
      Дефакто няма значение важното е във всеки кръг да има едно предно и едно задно колело
      Интересно заключение кои точно са и кръговете на тая помпа? Кои числа за единият и кои за другият кръг ?
      CSI in the CAR !!!

Коментар

mancuzo написа:
        S.W.A.T. написа:
        Интересно заключение кои точно са и кръговете на тая помпа? Кои числа за единият и кои за другият кръг ?
        М то кръгове те са 2 ... на предните 2 крачета и на задните 2 крачета .Ваничката има преградка ако ти се спука скъса изтече течност от колео спираш на другите 2 ... Мисля ,че няма значение дали предните колела ше вържеш към задните крачета на помпата или към предните , просто тва е една двойна помпа в едно ... направено При мен са 1 и 2 предни , 3 и 4 задни ... както са при тебе мисля че не е проблем пак ... щото ко спукаш маркуч ше спираш на предно ляво и задно ляво колело или обратното :Д Както и да го въртиш ще имаш винаги 2 държащи колела при авария ... Сам си прецени ... Междо другото ЯКА броня имаш на аватара ...
        >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

На кръст трябва да са.. Предно ляво със задно дясно
          '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
          '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Благодаря колеги Ще ги нагляся нещата.
            CSI in the CAR !!!

Коментар

Working...
            X