нещо не мога да си регулирам ръчната но от към барабаните иначе като се натегне жилата става че лостчето където натиска накладките се трие в главината накладките са нови и всичко отзад е сменено.някой да знае майстор за регулиране в София
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ръчна
Collapse
X
-
Най-вероятно не работи механизма за саморегулиране-7,на снимката не виждам пружината 9,а също,доколкото се вижда на снимката,зъбчета на трещотката...Същия възел го има и в чешкия сайт...Регулировката е следната:прибира се механизма/мин.дължина/,сглобява се всичко,натиска се педала наколко пъти,трябва да се чуе прещракването от трещотката...Ex. Grande Punto Driver
-
Re: ръчна настройка
kluchar написа:То снимката не е точно същата на моето PUNTO ELX и там е малко по друго отгоре нищо няма за регулиране само на самите накладти кадето ги смених има една пружина с една планка и тя се законтря За настройката трябва да се свали всичко отново и е трудно зглобяването.Ex. Grande Punto Driver
Коментар
-
ръчна
да така е лесно на картинка но да се нагласи трябва май да се разглоби и да се събере на ново накладкитеили ще стане само с опъване на пружината под накладката показана на снимката .Много трудно се слагат-опъват пружитите .На моето PUNTO системата е много особена не е като на други където съм виждал не искат /Майсторите / да го правят.
Коментар
-
ръчна
Настройката на Ръчната на PUNTO а може и на някой Брава/о да е така е много кофти особенно за този стопиращ механизъм кадето Веско е сложил скицаднес минах на Преглед се оказа че от вчерашните настройкилявото колело не държи 100 процента, а само 9 / 100-та за малко нямаше да мина преглед а уж вчера като пробвахда тръгна на ръчна не тръгваше и на надолу си стоеше та излъгахме компютъра на стенда с ръчна и крачна. Иначе не даваше тестовия лист да се напише .Но днес си имам ръчна и преглед съм си минал .Нагласих е както трябва след като пак отворих барабана .
Коментар
-
kluchar ако си спомняш на последната среща си говорихме точно за това. При мен се оказа същият проблем, оказа се че жилото не ще да се връща. С малко смазка и развижване стана. При мен не искаше да се саморегулира.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар