Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помощ за Фиат Cinquecento | Твърдо без спирачки.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Помощ за Фиат Cinquecento | Твърдо без спирачки.

Привет на всички колеги,преди две седмици реших да подкарам мъника, Чинкуаченто 1.1 Спортинг и се оказа, че спирачките липсват.След посещение при локалния майстор, констатирахме, че таса на задните спирачки е изгнил толкова жестоко, че не може да държи накладките и цилиндърчетата (спирачките са "барабани" задните). Все едно е стрелян с пушка ... направо ужас. Става въпрос и за левия заден и за десния, ръждата ги е погубила тези тасове изцяло и не се личи почти какво са били. Големия проблем, е че тази част за мъника неможе да се намери от никъде. Само на едно място ми казаха, че могат евентуално да ми я доставят от Италия на цена около 400лв, което е безумно, 1-во защото е 40% от себестойноста на колата, и 2-ро защото е една тъпа ламаринка.Въпроса е, този тас на спирачките на кои други Фиати може да се намери или Алфи или Ланчия. И съответно, къде в София има магазин за авточасти/морга където мога да я търся. Казаха ми, че евентуално от Фиат Панда трябва да стане.Благодаря !!

търси Уно турбо на части, зимай му задните апарати барабар с планките на които са монтирани и воала - имаш си задни дискови спирачки, нямаш проблем !

Коментар

Booyaka написа:
      търси Уно турбо на части, зимай му задните апарати барабар с планките на които са монтирани и воала - имаш си задни дискови спирачки, нямаш проблем !
      Боже УНО Това по българските пътища е по голяма екзотика от Порше ... Но благодаря за съвета, ще потърся и такова.

Коментар

Ако от Уно 1.5 Мк1 88-ма стават тия ламарини бих могъл да ти помогна,защото имам такова за части.Само някой запознат колега да потвърди,че са взаимозаменяеми
        EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
        Fiat Punto 1.2 16v Sporting

Коментар

Освен Уно, можеш да провериш дали ще стане и от Пунто 1.1, или Ланча Епсилон. или Ландини
          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Ами казаха, че от Пунто няма да стане, а от Ланчиа Зетта, Уно и Панда 1. Ланчиата много ме съмнява защото я намерих като миниван, което е 1към 1 със пежо 805 Колега пиши на лично да се разберем, още при отварянето при куриера ще преценя дали стават, ако не стават поемам куриера и така ...

Коментар

pres7o написа:
              Ами казаха, че от Пунто няма да стане, а от Ланчиа Зетта, Уно и Панда 1. Ланчиата много ме съмнява защото я намерих като миниван, което е 1към 1 със пежо 805 Колега пиши на лично да се разберем, още при отварянето при куриера ще преценя дали стават, ако не стават поемам куриера и така ...
              Колега виж тук http://www.youtube.com/watch?v=9-_uEg0fxc0 ... това е с спирачки от GT дискови , аз също съм с такива , но преди бях с барабани , следователно от Пунто Мк1 ще ти станат сякакъв вид спирачки въпрос на избор ...
              >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

pres7o написа:
                Ами казаха, че от Пунто няма да стане, а от Ланчиа Зетта, Уно и Панда 1. Ланчиата много ме съмнява защото я намерих като миниван, което е 1към 1 със пежо 805 ...
                Ланча Y10,Ландини, Пунто, Панда - ПРЕГЛАДЕЙ ТЕЗИ МОДЕЛИКаква Зета, какъв Юлис.
                Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Е как няма да стане като на клипа му слагат дискови спирачки от Punto GT ... :D
                  >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Working...
                  X