Привет на всички колеги,преди две седмици реших да подкарам мъника, Чинкуаченто 1.1 Спортинг и се оказа, че спирачките липсват.След посещение при локалния майстор, констатирахме, че таса на задните спирачки е изгнил толкова жестоко, че не може да държи накладките и цилиндърчетата (спирачките са "барабани" задните). Все едно е стрелян с пушка ... направо ужас. Става въпрос и за левия заден и за десния, ръждата ги е погубила тези тасове изцяло и не се личи почти какво са били. Големия проблем, е че тази част за мъника неможе да се намери от никъде. Само на едно място ми казаха, че могат евентуално да ми я доставят от Италия на цена около 400лв, което е безумно, 1-во защото е 40% от себестойноста на колата, и 2-ро защото е една тъпа ламаринка.Въпроса е, този тас на спирачките на кои други Фиати може да се намери или Алфи или Ланчия. И съответно, къде в София има магазин за авточасти/морга където мога да я търся. Казаха ми, че евентуално от Фиат Панда трябва да стане.Благодаря !!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ за Фиат Cinquecento | Твърдо без спирачки.
Collapse
X
-
pres7o написа:Ами казаха, че от Пунто няма да стане, а от Ланчиа Зетта, Уно и Панда 1. Ланчиата много ме съмнява защото я намерих като миниван, което е 1към 1 със пежо 805 Колега пиши на лично да се разберем, още при отварянето при куриера ще преценя дали стават, ако не стават поемам куриера и така ...>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
pres7o написа:Ами казаха, че от Пунто няма да стане, а от Ланчиа Зетта, Уно и Панда 1. Ланчиата много ме съмнява защото я намерих като миниван, което е 1към 1 със пежо 805 ...Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар