Сменях левия носач ноември 2010 и след около 25000км пак се разтропа. Струваше 90лв, не знам каква марка. Откъде може да се купят оригинални, за колко пари и струват ли си (тоест ще изкарат ли поне 50000км)? В Ауто Италия искат 180лв за брой, предполагам става въпрос за оригинален. Друг е въпроса дали пък тропането не е (и) от заминал амортисьор, което ще разбера утре. Забелязах, че предницата на Браво-то на една колежка, което е същия модел като моето, стои по-високо. Предната и броня спокойно минава над един бордюр, в който моята опира (и вече знам, че бронята на ФИАТ-а е много здрава, поне тя :D ). Най-добре се забелязва по нивото на огледалата, като спра до нея, така на око моето е около 3см по-надолу. Предните амортисьори не съм ги сменял. Откакто съм взел колата съм направил малко над 800000км и може би им е време и на тях. Ще видим обаче дали ще им дойде редът :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Носачи и/или амортисьори за Браво
Collapse
X
-
Съветвам те да минеш през тресачката да ти проверят амортисьорите. Отделно сравни гумите на колежката и твоите, провери си тампоните на макферсоните и пружините.пп ТИ си нашта гордост, толкова изминати км., дане работиш като такси с това браво.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
-
Оказа се, че преди две години съм сменял десния носач, който не тропа все още, а не левия както си мислех. Купих си от морга ляв оригинален разбит носач, но със здрави тампони за 25лв, рециклиране 25лв, смяна 25лв. Иначе новите бяха между 80 и 110лв. Така, че сега имам 2 леви оригинални, единият от които на колата, а другият които свалихме днес е за рециклиране и за смяна на тампони, и един десен noname :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар