Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Странно скърцане в предницата на Стилото

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Странно скърцане в предницата на Стилото

Здравейте колеги,Имам много странно скърцане при въртене на волана при ниска скорост. Отвътре в купето по време на движение не мога да преценя от къде се чува. На място при въртене на волана отвън нищо не се чува, а отвътре едва доловимо. Сменени са пружини, амортесьори, носачи, биалетки. Тампоните и лагерите на амортесьорите са сваляни два пъти и според майсторите са добре. Като клатя колата от дясно много леко се чува проскързване. Реално най-много се чува проскърцване при потегляне и завъртане на волана или при завиване с ниска скорост, а също и когато се качвам или слезам от бордюр. При вдигната кола и въртене на волана няма грам скърцане. Вече ми се изчерпаха идеите. Дайте мнение колеги, че това скърцане ми бърка да не казвам къде.
    Opel Astra J B14NET LPG / Daihatsu Terios
    Chevrolet Aveo

Проблема е решен. Оказа се разбита биалетка от дясно.
    Chevrolet Aveo

Коментар

ФАСТ .... носачите що ги сменя ? И те са ФАСТ с тампони унигом.
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
        ФАСТ .... носачите що ги сменя ? И те са ФАСТ с тампони унигом.
        Не съм ги сменял бе братче. Написах какво има сменяно по колата. Сега всичко е 6+. Дано и за напред да е така.
        Chevrolet Aveo

Коментар

Aaa добре, щото шарнирите бяха 6.Старите биалетки бяха здрави между другото, що ги смених и аз не знам. Каква марка сложи сега ?
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
            Aaa добре, щото шарнирите бяха 6.Старите биалетки бяха здрави между другото, що ги смених и аз не знам. Каква марка сложи сега ?
            Монро
            Chevrolet Aveo

Коментар

Working...
            X