Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Износване на предните накладки на ТЕМПРА....

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Износване на предните накладки на ТЕМПРА....

Темпрата ми е седан без АBS и докато спирах по светофарите в София след 15-20 минути започна да ми премигва една лампа на таблото ... като стигнах я загазих и след 30-мин я запалих и си тръгнах и това нещо го нямаше ...накладките си ги смених преди 3-месеца ..
    Прикачени файлове
    FIAT TEMPRA 1.6 75HP

Коя лампа ти светна?
    Fiat Tipo
    Corsa b комби !

Коментар

според мен се е протъркало кабелчето излизащо от накладката и от там окъсява и ти прави тоя номер

Коментар

колега...

nedialk00 написа:
        според мен се е протъркало кабелчето излизащо от накладката и от там окъсява и ти прави тоя номер
        Колега накладките не са като на браво/брава ,мареа без кабелчета са
        FIAT TEMPRA 1.6 75HP

Коментар

pecata написа:
          Коя лампа ти светна?
          лампата за износване на предните накладки 6-тата от горе на долу
          FIAT TEMPRA 1.6 75HP

Коментар

ами незнам как е при темпра (мислех че е по същия начин като при бравата), провери системата, която отговаря за следенто износването на накладките

Коментар

хм, според АХМ са така както мисля и аз http://axm-auto.com/index2.php?brand...menkl=3&show=1

Коментар

Re: Износване на предните накладки на ТЕМПРА....

fuel injekcion написа:
                Темпрата ми е седан без АBS и докато спирах по светофарите в София след 15-20 минути започна да ми премигва една лампа на таблото ... като стигнах я загазих и след 30-мин я запалих и си тръгнах и това нещо го нямаше ...накладките си ги смених преди 3-месеца ..
                Какво очакваш от нас? Някой да ти свали колелата и да ти прегледа накладките? Те с кабелчета ли са?
                Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

nedialk00 написа:
                  хм, според АХМ са така както мисля и аз http://axm-auto.com/index2.php?brand...menkl=3&show=1
                  да такива са, но нямат кабел......
                  FIAT TEMPRA 1.6 75HP

Коментар

хмм...

никакви видими поражения по диска и накладките има те са като нови... колата си има и спирачки просто ако карам повече в града мисля че ще се запалят
                    FIAT TEMPRA 1.6 75HP

Коментар

Пипни джантите когато ти светне лампата и ако не са горещи карай, лампата да не те притеснява, щом имаш спирачки...
                      Fiat Punto 1,7 td
                      Skoda Octavia 2 1.9 PD DSG

Коментар

ссс

jeniro написа:
                        Пипни джантите когато ти светне лампата и ако не са горещи карай, лампата да не те притеснява, щом имаш спирачки...
                        обаче са топли
                        FIAT TEMPRA 1.6 75HP

Коментар

Информация за износване на накладките се взема от левия преден спирачен апарат. Колега, изобщо някаква жица отива ли до него? Да не мислиш, че възката между накладките и тая лампа е със сателитна връзка?

Коментар

хм..

да и аз се зачудих...никакви жици и каквото и да било има до накладките...днес пак ми го прави това въпреки че беше по хладно на вън гледах накладките дисковете всичко е здраво
                            FIAT TEMPRA 1.6 75HP

Коментар

хм..

сменял съм на браво/мареа да те имат букси ама аз нямам
                              FIAT TEMPRA 1.6 75HP

Коментар

Working...
                              X