Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Карета за Типо 1.4 - нови или на старо от някоя морга?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Карета за Типо 1.4 - нови или на старо от някоя морга?

Здравейте колеги заминали са ми външните карета на Фиат Типо 1.4 ie. Та се питам новите дали са достатъчно качествени или да си взема от някоя морга на старо.Какво бихте ми препоръчали?Редактирано заглавие.Модераторски екип на Fiat-bg.org
    Fiat Tipo 1.4ie 1993 EX
    Fiat Stilo 1.6 16V 2003

Карето, заедно с маншона и скобите ти е около 50 лева. Ти сам си прецени. За да го вземеш втора употреба трябва да го разглобиш и да видиш дали няма язвички, и отделно да купуваш маншон. Не си заслужава според мен!
    Fiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.

Коментар

Купи си нови карета.Аз външно каре комплект под 70лв не съм намирал,интересувам се от тези по 50.Къде ги има?
      Fiat Tipo
      Corsa b комби !

Коментар

не знам различни ли са производителите за брава и за типо, но моето вече навъртя 45000 км. по бг пътищата. т.е. +1 за ново.
        браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

pecata написа:
          Аз външно каре комплект под 70лв не съм намирал,интересувам се от тези по 50.Къде ги има?
          При нас има карета комплект под 70лв.Днес ще погледна конкретно за Типо-то на какви пари е и ще пиша,но няма смисъл от карета втора употреба,защото двата маншона ще са около 30лв.(може и повече) и като сложиш и двете карета и удариш калема ще дойдат на цената на две нови заедно с маншони,скоби и грес.
          Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

48лв. каре к-т на немската марка GSP в магазините за части Ауто Хит. 63лв са на LPR италиански.
            Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

ivailo rachev написа:
              48лв. каре к-т на немската марка GSP в магазините за части Ауто Хит. 63лв са на LPR италиански.
              "Минали" са покрай немците...За парите си са мн.добри китайчета-ежедневно се продават/монтират и няма проблеми с тях!
              LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
              LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
              LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
              Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
              Grande Punto 1.2 LPG

Коментар

Мойто ежедневно типо е все още с оригиналните си карета които са на около 300 000 + км, а не е като да не им е давано зор!! Сменял съм само маншоните и тогава съм ги гресирал с нова грес. Маншончето е 5 лв.Тракат ли много твойте ?
                ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

mitaka_71 написа:
                  ivailo rachev написа:
                  "Минали" са покрай немците...За парите си са мн.добри китайчета-ежедневно се продават/монтират и няма проблеми с тях!
                  Че то остана ли въобще нещо немско или италианско , освен марките ,даже си е правилно написано "немска марка ".
                  Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
                  Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
                  I am in love with my cars

Коментар

Working...
                  X