Колеги разкрачиха ми се задните колела и исках да попитам някой имал ли е подобен проблем ?До колкото знам има два варианта, от лагера на самия носач или от лагер главината.... Моля някой ако е имал подобен проблем да сподели че ми е много интересно от къде, как и защо става така и как се оправя Благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Разкрачи ми се задницата.
Collapse
X
-
FireBlade написа:Благодаря ти сега ще потърся да видя как се прави.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Преди за тръгнеш да купуваш части, погледни тази тема:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...D+%EC%EE%F1%F2
Коментар
-
Колега мерси много но я погледнах вече... много лошо и най вече опасно и се радвам че си оправил проблема Но при мен май е от носачите защото моста е видимо здрав, прав и наклона на гумата е малък и може да се кара за сега но много ми лопа особенно от дясно а съм с нови амортесьори KYB и тампоните видимо са здрави на моста :_)АЗ СИ КУПИХ КОЛА ЗА КАРАНЕ А НЕ ЗА БЛЪСКАНЕ!!!!
Fiat Bravo 1.6 16v 103hp 98г.
Fiat 1100L 42г.
Коментар
-
днес свърших тази процедура беше доста зле разкрачена и носачите бяха заминали,та взех цял мост от един познат ......дано да минеш само с комплекта.всичко отзад пада колега вземи си хубав камък 18,за четирите болта на моста и един съвет внимавай с ТРЪБИЧКИТЕ на спирачките трудно се отвиват и лесно се късат,при мен се получиха някакви дупчици и потекоха,не ми се вярва да се лепят с нещо и затова трябва да ги сменям,голяма греда!!! Успех....
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар