Здравейте колеги, от известно време ми като минавам през неравности (Легнал полицай) колата издава странно пукане, смених пружините, че едната беше скъсана но в сервиза ми казаха, че е лагер ос на който се закачва носача за купето. Въпросът ми е трябва ли да се смени веднага или както ми казаха и в сервиза да карам сменял се когато се разкрачи задницата, до тогава му няма нищо.Дайте мнение по въпроса!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лагер ос на задницата на Мареа!
Collapse
X
-
u_bo
Re: Лагер ос на задницата на Мареа!
NOVA написа:Здравейте колеги, от известно време ми като минавам през неравности (Легнал полицай) колата издава странно пукане, смених пружините, че едната беше скъсана но в сервиза ми казаха, че е лагер ос на който се закачва носача за купето. Въпросът ми е трябва ли да се смени веднага или както ми казаха и в сервиза да карам сменял се когато се разкрачи задницата, до тогава му няма нищо.Дайте мнение по въпроса!
-
Здравей,Имах същия проблем преди време на моита мареа , но от едната страна направо се беше счупил лагера и клапчаше носача.Вдигни на крик и виж имали луфтове носача.Но щом е тръгнало да пука и скърца , предвиждай си да ги смениш .Има ремонтен комплект за заден носач.Аз лично си ги смених сам пред блока и от тогава заспа.
Коментар
-
Ето малко инфо. Ремонтният комплект за единия носач струва около 40-42 лева. Смяната е около 30-35лв. Това е ако няма допълнителни усложнения от рода на ръждясали, късащи се при развиването болтове и централният болт излезе без проблем. Ако обаче се закучи и се налага свалянето на моста - може да има допълнителни договорки по цената.Ще кача снимчица, какво ще представлява марийката със свален заден мост. Няма да се плашиш, че висят половината карантии!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар