Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Скърцане при каране с ниска скорост и завиване вдясно

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

хмм

аз имам подобен проблем , виж дали не е някой лагер на носача ..застани зад колата и ако стои ’’ разкрачена ’’ най-вероятно е от този лагер.. :D

Коментар

Нямам аз вече никакви проблеми с количката, само зареждам, псувам и карам, баси разхода
      кара с удоволствие и гледа прибора за температура: LANCIA DELTA 1.6d 120ps, 2009.
      кара и проклина съдбата: BRAVA EL 1.6i 16v 103ps, 1996 - вече не!

Коментар

Момчета, скърцането след толкова време отново е налице Вече ме нерви сериозни, поръчах си спирачен апарат, до края на седмицата трябва да го сменяме, после ще пиша пак, след няколко месеца всичко ОК, сега в мокро време ми се появи отново осезаемо скърцане, на сухо е слабо, обаче на мокро си е много Общо-взето явно колата ще си остане с това скърцане сигурно, докато е кола :D След като сменим апарата ще пиша, по-горе съм писал, че са сменени носачи и една биелетка, престърган е левият диск, от където идва скърцането, накладките са сменени също, сега и апарата махаме
        кара с удоволствие и гледа прибора за температура: LANCIA DELTA 1.6d 120ps, 2009.

Коментар

VALIO_RACING написа:
          Момчета, скърцането след толкова време отново е налице Вече ме нерви сериозни, поръчах си спирачен апарат, до края на седмицата трябва да го сменяме, после ще пиша пак, след няколко месеца всичко ОК, сега в мокро време ми се появи отново осезаемо скърцане, на сухо е слабо, обаче на мокро си е много Общо-взето явно колата ще си остане с това скърцане сигурно, докато е кола :D След като сменим апарата ще пиша, по-горе съм писал, че са сменени носачи и една биелетка, престърган е левият диск, от където идва скърцането, накладките са сменени също, сега и апарата махаме
          Ако смениш и маркучето с апарата,ще е добре.
          Bravo 1.9d 97г

Коментар

По добре да подмени всички маркучета едновременно, да няма после греда със спирачките.
            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Забравих да пиша, че маркучетата се бяха нацепили и съм ги сменил още преди над 2 години Днес е дошъл апарата и е при майсторите, ще видим кога ще я направим Евентуално

Коментар

Момчета, апарата дойде от мегапартс, обаче сбъркан, а да видим утре дали ще го подменят без проблеми, като имам развитие ще пиша Личи си, че има нещо там, защото колата дърпа вляво вече и се усеща, боята на накладката външната беше чак подкожена от голямата температура, дето е задържало старото желязо Гледайте си много внимателно какво доставят от мегапартс, защото яко нещата не отговарят, изпратили са ми апарат за вентилиран диск, пък моите не са, снимката е същата, доставката не отговаря

Коментар

Взеха апарата без проблеми след няколко дни, почти цяла седмица и изпратиха следващия, който вече беше точния. Сменихме го и за сега проблеми не съм забелязал, надявам се вече да е от това, след каране няколко седмици ще пиша пак

Коментар

Момчета, чак сега се оправи проблема окончателно, проточил се в годините. Оказаха се блокирали задните цилиндърчета в отворено положение и накладките бяха изшкурени до метал. След две цилиндърчета отзад и нови накладки вече наистина никакви грижи, възвърнаха се и хубавите спирачки от преди години Това е вече окончателното решение на проблема, след като видяхме, че шумът всъщност идва отзад, заради блокирало колело и много трудно въртене на ръка във въздуха, като е гумата

Коментар

Working...
                    X