Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Задни накладки.СПЕШНО

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Задни накладки.СПЕШНО

Бихте ли ми казали как се маха тази част от самите накладки?Грешен раздел -> Преместена.Модераторски екип на Fiat-bg.org
    Прикачени файлове

това би трябвало да са щифтовете, натискаш ги надолу и ги издъпрваш настрани

Коментар

nedialk00 написа:
      това би трябвало да са щифтовете, натискаш ги надолу и ги издъпрваш настрани
      Има две шайби с голяма периферия и от двете страни.А как така издърпвам настрани?

Коментар

Това е саморегулиращият механизъм. На някои не се сваля, на други е със зегерка. Стари модели, на каква кола е?
        Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Фиат Панда 4х4 91г е колата.Закупих нови накладки които са без този саморегулиращ механизъм.

Коментар

Виж на старите има ли зегерки, или са бертовани носещите цилиндърчета. На Застава бяха същите.

Коментар

muns61 написа:
              Виж на старите има ли зегерки, или са бертовани носещите цилиндърчета. На Застава бяха същите.
              Нямат зегерки и започвам да си мисля, че не се махат.Дали се продават такива механизми?

Коментар

Не се продават, поне аз не съм виждал. На стари Фиати съм слагал саморегулирашо спирачно цилиндърче от Лада 2107.

Коментар

Working...
                X