Здравейте колеги,ако някой скоро е сменял задни амортисьори ,интересува ме какви са размерите от център до център м/у ушите на задните амортисьори на темпра лимузина 1994г., при разгънато положение и свити,тъй като мисля да слагам задни от лада нива,при тях разстоянието е 30 см. и разпънати 50см.,а цената е 20 лв. оригиналини руски.Другото ми питане те двойно действащи ли са? Благодаря.!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Задни амортисьори Темпра
Collapse
X
-
Виж от нормална Лада са по-късички ако те притеснява,че може да не ти стигне ход на свиване.Ако искаш пък имам и от Москвич 12так свалени и тях мога да ти премеря свито/разпънато състояние да видиш дали пък те няма да дойдат добре.Ако все пак се стигне до покупка на аморт. от съветски автомобил не те съветвам да вземаш "оригинални руски".Има една сравнително нова марка Master Sport-води се германско производство.Има нормална,усилена и спортна версия амортисьори на тая фирма.Аз съм си сложил "жълта серия",които са двойнодействащи и усилени.Сравнение с всичко друго с тези поведението е на съвсем друго ниво.Цената е пак 20-25лв. броя.Просто съм се занимавал доста време с Москвичи и Лади и всякакви амортисьори от рода на Delfi,Fenox(особено такива не си взема-изтичат,късат се уши),СААЗ,AL-KО и "оригинални руски", които се предлагат по магазините са ми ясни какво представляват.Ето сега се сетих като видях,че си от Ст.Загора към кого да се обърнеш,за да си свършиш работа http://autodinel.com/pages/blgarski/...ta/1001363.phpУспехEX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
Fiat Punto 1.2 16v Sporting
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар