Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Задни амортисьори Темпра

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Задни амортисьори Темпра

    Здравейте колеги,ако някой скоро е сменял задни амортисьори ,интересува ме какви са размерите от център до център м/у ушите на задните амортисьори на темпра лимузина 1994г., при разгънато положение и свити,тъй като мисля да слагам задни от лада нива,при тях разстоянието е 30 см. и разпънати 50см.,а цената е 20 лв. оригиналини руски.Другото ми питане те двойно действащи ли са? Благодаря.!
    Темпра 1600 карбуратор 1994г.

    #2
    Че те не само на темпра мисля че и на типо браво брава и на алфите са същите.
    FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

    Коментар


      #3
      може би,но нямам стари такива за да сваля размерите.
      Темпра 1600 карбуратор 1994г.

      Коментар


        #4
        Тези за Темпрата свити от средата на дупката на ухото до средата на другата дупка са 26см.,а разпънати са 32.5см.
        Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

        Коментар


          #5
          Виж от нормална Лада са по-късички ако те притеснява,че може да не ти стигне ход на свиване.Ако искаш пък имам и от Москвич 12так свалени и тях мога да ти премеря свито/разпънато състояние да видиш дали пък те няма да дойдат добре.Ако все пак се стигне до покупка на аморт. от съветски автомобил не те съветвам да вземаш "оригинални руски".Има една сравнително нова марка Master Sport-води се германско производство.Има нормална,усилена и спортна версия амортисьори на тая фирма.Аз съм си сложил "жълта серия",които са двойнодействащи и усилени.Сравнение с всичко друго с тези поведението е на съвсем друго ниво.Цената е пак 20-25лв. броя.Просто съм се занимавал доста време с Москвичи и Лади и всякакви амортисьори от рода на Delfi,Fenox(особено такива не си взема-изтичат,късат се уши),СААЗ,AL-KО и "оригинални руски", които се предлагат по магазините са ми ясни какво представляват.Ето сега се сетих като видях,че си от Ст.Загора към кого да се обърнеш,за да си свършиш работа http://autodinel.com/pages/blgarski/...ta/1001363.phpУспех
          EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
          Fiat Punto 1.2 16v Sporting

          Коментар


            #6
            Колега,много благодаря за съвета,това ще направя,мислех утре да свалям единия и да го измеря.че то много малък им бил хода,тия руските свити са 30 см,а разпънати 49 см,отново благодаря и приятна събота и неделя.
            Темпра 1600 карбуратор 1994г.

            Коментар

            Working...
            X