Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

много странен проблем

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

много странен проблем

Някой има ли си на идея откъде е проблема? Сменям амортесьори предни - започва да дърпа на дясно - оправят го.Сменям летни гуми със зимни започва пак да дърпа на дясно - оправят го.Сменям зимните с летните гуми и пак започва да дърпа. Еееее писна ми да ходя всеки път на реглаж.Вски реглаж е по 30лв.
    Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

Това между другото е много странен феномен, защото и моята дърпа на дясно, но никой не може да я вкара в пътя?! И гуми, окачване и всичко се прицизира точно, т.е. все е перфектно, но като пусна волана и тръгва на дясно!
    Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
    Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
    http://www.keepfighting.ms

Коментар

Няма нищо странно.Извършват ли се някакви промени по ходовата част си трябва реглаж.Понякога се налага и при смяна на гуми.
      Fiat Brava 1.2,16в

Коментар

Особенно ако купето е усукано
        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

След смяна на амортисьори и мойта дърпа леко на ляво. На стенда установиха,че лявото колело е леко затворено в долния край, но това може да се оправи само с леко разпробиване на амортисьора и не съм се занимавал. В началото ме дразнеше много, но се свиква.
          НЕ Е ВАЖНО КАКВА Е КОЛАТА, А КОЛКО Е ПРАЗНА ГЛАВАТА!!!

Коментар

S_BANKOV написа:
            Особенно ако купето е усукано
            няма как да е е от усукано купе, а най-вероятно от леко крива гума, но щом не ти тресе и не бие не се притеснявай, в момента с летните гуми и на мен леко ми бяга в дясно с по висока скорост

Коментар

Или е от серворейката...
              Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Абе младежа да си качи колата на подемник и да измери диагоналите, после ще стане ясно от какво е, другата възможна причина е крив шенкел.

Коментар

Предна дясна гума върви малко по-назад с няколко градуса.единия вариант било предните гуми да се помпат под различно налягане,а другия е да се смени колата.в италия била претърпяла птп.

Коментар

Cepheus написа:
                    .........в италия била претърпяла птп.
                    Недялк00, какво викаше за кривото купе?

Коментар

прочети първия пост на колегата - проблема се появява при смяна на гуми, а това койт ти го е казал да сменяш колата недей ходи повече при него, няма непоправими неща

Коментар

nedialk00 написа:
                        прочети първия пост на колегата - проблема се появява при смяна на гуми, а това койт ти го е казал да сменяш колата недей ходи повече при него, няма непоправими неща
                        Да проявява се при смяна на гумите, и го оправят като коригират ъгъла на шенкела.

Коментар

проблема е в леко криви гуми за мен, единия му чифт зимните или летните са ОК, обаче едните не са ОК и от там става това разминаване

Коментар

преди зимата когато смених амортесьорите пак имаше същия проблем.

Коментар

аз сега не разбрах,да ходя ли да я мъча или да я карам така?

Коментар

Working...
                              X