Някой има ли си на идея откъде е проблема? Сменям амортесьори предни - започва да дърпа на дясно - оправят го.Сменям летни гуми със зимни започва пак да дърпа на дясно - оправят го.Сменям зимните с летните гуми и пак започва да дърпа. Еееее писна ми да ходя всеки път на реглаж.Вски реглаж е по 30лв.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
много странен проблем
Collapse
X
-
Това между другото е много странен феномен, защото и моята дърпа на дясно, но никой не може да я вкара в пътя?! И гуми, окачване и всичко се прицизира точно, т.е. все е перфектно, но като пусна волана и тръгва на дясно!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
-
След смяна на амортисьори и мойта дърпа леко на ляво. На стенда установиха,че лявото колело е леко затворено в долния край, но това може да се оправи само с леко разпробиване на амортисьора и не съм се занимавал. В началото ме дразнеше много, но се свиква.НЕ Е ВАЖНО КАКВА Е КОЛАТА, А КОЛКО Е ПРАЗНА ГЛАВАТА!!!
Коментар
-
nedialk00
S_BANKOV написа:Особенно ако купето е усукано
Коментар
-
nedialk00
прочети първия пост на колегата - проблема се появява при смяна на гуми, а това койт ти го е казал да сменяш колата недей ходи повече при него, няма непоправими неща
Коментар
-
nedialk00 написа:прочети първия пост на колегата - проблема се появява при смяна на гуми, а това койт ти го е казал да сменяш колата недей ходи повече при него, няма непоправими нещаКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
nedialk00
проблема е в леко криви гуми за мен, единия му чифт зимните или летните са ОК, обаче едните не са ОК и от там става това разминаване
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар