има ли възможност за регулиране дължината на пръта между помпата и педала?имам проблем със задържане на предните колела и сега в топлото доста греят ,буталата на супортите са раздвижени,накладките са сменени преди 5 000 км,дисковете са прави и нямат ръбове,но ми се вижда малко трудно да се запушат едновременно маркучета или апарати и на двете колела
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
регулиране на спир.педал на пунто мк2
Collapse
X
-
Re: регулиране на спир.педал на пунто мк2
punto_2 написа:има ли възможност за регулиране дължината на пръта между помпата и педала?имам проблем със задържане на предните колела и сега в топлото доста греят ,буталата на супортите са раздвижени,накладките са сменени преди 5 000 км,дисковете са прави и нямат ръбове,но ми се вижда малко трудно да се запушат едновременно маркучета или апарати и на двете колелаОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
punto_2 написа:не мисля че го прави от него щото и на загасен двигател е така,на старата ми кола също беше почнало да "диша" но нямах такива проблемиОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар