Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

регулиране на спир.педал на пунто мк2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

регулиране на спир.педал на пунто мк2

има ли възможност за регулиране дължината на пръта между помпата и педала?имам проблем със задържане на предните колела и сега в топлото доста греят ,буталата на супортите са раздвижени,накладките са сменени преди 5 000 км,дисковете са прави и нямат ръбове,но ми се вижда малко трудно да се запушат едновременно маркучета или апарати и на двете колела

няма трудни работи маркучетата са за смяна
    Bravo 1.9d 97г

Коментар

Смени маркучите и ще ти се оправи проблема тутакси ,се пак струват колкото 4 кутии цигари

Коментар

ха да видим кой ме излъга че е от маркучетата?!от едната страна се пооправи малко ама от другата-нъцкидруги предположения?

Коментар

Re: регулиране на спир.педал на пунто мк2

punto_2 написа:
          има ли възможност за регулиране дължината на пръта между помпата и педала?имам проблем със задържане на предните колела и сега в топлото доста греят ,буталата на супортите са раздвижени,накладките са сменени преди 5 000 км,дисковете са прави и нямат ръбове,но ми се вижда малко трудно да се запушат едновременно маркучета или апарати и на двете колела
          Какво те накара да ги раздвижваш, и като се е наложило раздвижване, не се ли сещаш че може да е в тях проблема ? Маркучетата с течение на времето се запушват от раздуване на материала под въздействие на спирачната течност, и правилно ти казаха да ги смениш - не се сърди за това. Възможно е да има частици каучук по магистралите и в супортите, които да затрудняват движението на спирачната течност. Направи една промивка на системата и ревизирай супортите. Сигурно са заминали гумичките им и създават грижи. Дори да промениш дължината на лоста между помпата и педала, едва ли ще повлияеш по някакъв начин на спирачната система. Педала се връща до където му каже помпата. Може и в помпата има проблем ... Проверявай наред. Друг вариант няма. Тук всеки ще ти каже това което виждаш - задържат ти спирачките ...
          Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Я погледни дали има сини петна по дисковете?
            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
              Я погледни дали има сини петна по дисковете?
              споко ,няма :D дай да сменим всичко наред ,така или иначе и сервото тръгва ,егати колата

Коментар

Ами то ако ти тръгва сервото, няма какво да се чудиш.
                Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

не мисля че го прави от него щото и на загасен двигател е така,на старата ми кола също беше почнало да "диша" но нямах такива проблеми

Коментар

punto_2 написа:
                    не мисля че го прави от него щото и на загасен двигател е така,на старата ми кола също беше почнало да "диша" но нямах такива проблеми
                    То зависи какво му се е скапало, но има случаи когато при повреда в един от клапаните, започва само да натиска спирачка както си караш :D Но щом и на неработещ ДВГ ти прави тези номера, значи наистина не е от него.

Коментар

е вече и гумички на супортите са сменени и проблема остава,приемаме го за даденост и караме

Коментар

Working...
                      X