Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Малко помощ относно спирачките ако може...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Малко помощ относно спирачките ако може...

Колеги днес взех колата на чичо ми, понеже има багажник и си я тваря. Но понеже чичо ми , ми каза да не опъвам ръчната щото задържала ли кво там, аз по навик я опънах да занесе малко задницата щото вече изтървах завоя, и след тва педала почна да пада доста надолу, спирачките пак хващат но пада педала доста до долу.Колата е без АБС Опел астра 94година отзаде с барабани
    Punto JTD
    http://prikachi.com/images/505/4734505h.jpg

Re: Малко помощ относно спирачките ако може...

jimi69 написа:
    Колеги днес взех колата на чичо ми, понеже има багажник и си я тваря. Но понеже чичо ми , ми каза да не опъвам ръчната щото задържала ли кво там, аз по навик я опънах да занесе малко задницата щото вече изтървах завоя, и след тва педала почна да пада доста надолу, спирачките пак хващат но пада педала доста до долу.Колата е без АБС Опел астра 94година отзаде с барабани
    Пфуу....
    MAREA WEEKEND 1.8 16V`98
    ex:R19 CHAMADE 1.7`92г.

Коментар

Върни ръчната ама докато си в движение и в завой , ама тря с по голяма скорост и ще се оправи и тя и ти и някой околен
      Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
      Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
      I am in love with my cars

Коментар

А като я взе до долу ли беше пусната или не бе леко опъната? Пробвай да я дръпнеш 1-2-3 зъба и припомпи да видиш дали няма да се вдигне педала
        EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
        Fiat Punto 1.2 16v Sporting

Коментар

по скоро е развален механизма за саморегулирането.натегни малко жилото и ще се оправи.на типото ми е така и след леко натягане карам вече 30к км-ри без проблеми.дори си дърпам и ръчната
          TIPO 1.4,DEDRA 1.8

Коментар

Върни колата по бързо на чичо си и пиши яде ли бои.Раздвижи въжетата с ръка отвън преди задните колела и бог да е с теб.
            Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP

Коментар

FGRC написа:
              Върни колата по бързо на чичо си и пиши яде ли бои.Раздвижи въжетата с ръка отвън преди задните колела и бог да е с теб.
              Е може пък да не го бие,не се знае!
              Fiat Tipo
              Corsa b комби !

Коментар

Хе, на тази Астра да и опънеш ръчната е се едно на астматик да му дадеш цигара, щом има проблем да си я оправя собственика!
                --Старата ръжда любов не хваща!--
                156 sportwagon 1,9 jtd 115
                ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

май се оправи...чичака печен, той даже не разбра, щото не я кара много много, а на мене ми бе нужна щото има багажник таван и си я тваря с половин тон Оня ден спука гума и голям филм неможахме да я вдигнем от ръжда отдолу е изядена направо Баси опелите, много са келави, ама моторите им поне държат
                  Punto JTD

Коментар

jimi69 написа:
                    май се оправи...чичака печен, той даже не разбра, щото не я кара много много, а на мене ми бе нужна щото има багажник таван и си я тваря с половин тон Оня ден спука гума и голям филм неможахме да я вдигнем от ръжда отдолу е изядена направо Баси опелите, много са келави, ама моторите им поне държат
                    ...държат те ... като умрял свещта...
                    Fiat Brava 1.2,16в

Коментар

tipo33 написа:
                      jimi69 написа:
                      ...........тука се изказа неподготвен.
                      Fiat Tipo
                      Corsa b комби !

Коментар

tipo33 написа:
                        jimi69 написа:
                        Попринцип по голямо куче от мицубиши колт 1.3 88 година немога да призная ама и опелите ги бива , даже съотношение цена/качество са по добри от VW
                        Punto JTD

Коментар

Working...
                        X