Колеги днес взех колата на чичо ми, понеже има багажник и си я тваря. Но понеже чичо ми , ми каза да не опъвам ръчната щото задържала ли кво там, аз по навик я опънах да занесе малко задницата щото вече изтървах завоя, и след тва педала почна да пада доста надолу, спирачките пак хващат но пада педала доста до долу.Колата е без АБС Опел астра 94година отзаде с барабани
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Малко помощ относно спирачките ако може...
Collapse
X
-
Re: Малко помощ относно спирачките ако може...
jimi69 написа:Колеги днес взех колата на чичо ми, понеже има багажник и си я тваря. Но понеже чичо ми , ми каза да не опъвам ръчната щото задържала ли кво там, аз по навик я опънах да занесе малко задницата щото вече изтървах завоя, и след тва педала почна да пада доста надолу, спирачките пак хващат но пада педала доста до долу.Колата е без АБС Опел астра 94година отзаде с барабаниMAREA WEEKEND 1.8 16V`98
ex:R19 CHAMADE 1.7`92г.
-
май се оправи...чичака печен, той даже не разбра, щото не я кара много много, а на мене ми бе нужна щото има багажник таван и си я тваря с половин тон Оня ден спука гума и голям филм неможахме да я вдигнем от ръжда отдолу е изядена направо Баси опелите, много са келави, ама моторите им поне държат
Коментар
-
jimi69 написа:май се оправи...чичака печен, той даже не разбра, щото не я кара много много, а на мене ми бе нужна щото има багажник таван и си я тваря с половин тон Оня ден спука гума и голям филм неможахме да я вдигнем от ръжда отдолу е изядена направо Баси опелите, много са келави, ама моторите им поне държатFiat Brava 1.2,16в
Коментар
-
tipo33 написа:jimi69 написа:май се оправи...чичака печен, той даже не разбра, щото не я кара много много, а на мене ми бе нужна щото има багажник таван и си я тваря с половин тон Оня ден спука гума и голям филм неможахме да я вдигнем от ръжда отдолу е изядена направо Баси опелите, много са келави, ама моторите им поне държатFiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
tipo33 написа:jimi69 написа:май се оправи...чичака печен, той даже не разбра, щото не я кара много много, а на мене ми бе нужна щото има багажник таван и си я тваря с половин тон Оня ден спука гума и голям филм неможахме да я вдигнем от ръжда отдолу е изядена направо Баси опелите, много са келави, ама моторите им поне държат
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар