Колеги искам да попитам дали джанти/гуми могат да бъдат единствената причина за силното тресене в купето при скорост 130. Ако ли не, откакво друго може да е?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тресене в купето при скорост над 130км/ч
Collapse
X
-
Re: Тресене в купето при скорост над 130км/ч
ganchoto написа:Колеги искам да попитам дали джанти/гуми могат да бъдат единствената причина за силното тресене в купето при скорост 130. Ако ли не, откакво друго може да е?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Едва ли е от биелетата. Тя май само аларма дига (тропа, де).При мен го правеше едно време, като я купих колата при 110-120 бая тресеше.Смених джантите и гумите (предните ) и се оправи.Ами то май по-добре 130 на Цариградско, отколкото ако продължиш към Пазарджик в оня УбАвия участък да ги дигаш :D там-м-м-мПРОДАВАМ ДЖАНТИ СТИЛО
Stilo JTD 115 2003 бегачка
Brava 1,4 12V 1997 на газ
Tempra 1,4 1993 и тя на газ
i dr. та като се почне от 125р ... и те на газ
Коментар
-
ganchoto написа:Колеги смених биелета, възможно ли е да е било от нея? Все още не съм имал възможността да се уверя дали е изчезнал проблема. Не че не мога да вдигна 130 на цариградско... :DОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Еми значи тогава ми остава да намеря някой навитак да сложа неговите гуми с джанти за един бърз експеримент, да видя дали ще изчезне проблема. Откакто съм си взел колата миналото лято два пъти съм й правил баланс на гумите (и зимните и летните), но като че ли в началото. А доколко е възможно да е от каретата? При пълен ляв и пълен десен не се чува и усеща нищо, има ли други симптоми за болни карета:D ?ex FIAT Marea 1.9 TD100
Коментар
-
Здравейте колеги,И аз да се включа с подобен проблем.Колата е Фиат Пунто 2004 1,2 16v и като вдигна 60 км/ч започва да се люшка (клати, не се усеща в волана) колата до към 80 после изчезва.Какво ли не проверих каде ли не ходих(баланс гуми, джанти, сменени триподи на вътрешните карета).Моля ако някой се досешта какво може да е да помага.Даже ако има сервиз във Варна кадето може да диагностицират проблема ще се радвам да отида и разбера какво е (ходих в Ауто Италия и МП Варна).Не се смейте на човек, който прави крачка назад, защото може да се засилва!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар