Здравейте, колеги - вчера си смених барабаните и накладките на задните колела на моето Пунто - това в подписа.Два пъти от вчера се опитва да светне предупредителната оранжева лампичка на таблото за неработеща крушка - вижте картинката. Светва по за секунда 3-4 пъти, сякаш се колебае, и след това угасва. Забелязвам че се случва само веднага след тръгването, при студен мотор. Доколкото виждам, тази лампа предупреждава за проблеми със стоп-светлина, задни светлини и мигачи. Според вас - новите спирачки ли са причината?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предупредителна лампа за светлини след смяна на накладки?
Collapse
X
-
ilko-gd написа:Не. Причината е в задните стопове, виж дали ти светят всички лампи. Забелязал съм че във влажно време се случва най-вече, но ако всички светлини си ти работят не пипай нищо и си карай._________________________
FIAT Punto MK2, 1.2 / 8V / 2000 г.
Коментар
-
При мен се случва при натискане на спирачката обикновено, но съм гледал специално и си светят и двете лампи в този момент за това не му отдавам значение. Лятото почти не се случва. Свалял съм и двата стопа и вътре са сухи и няма окислени контакти.Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар