Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Имам проблем с главите преди дисковете

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Имам проблем с главите преди дисковете

преди малко бях на майстор и ми каза , че са за смяна въпросните глави преди диска , не разбирам много и искам да ви питам дали това е глава ??? Болковете които ми държат гумите нали влизат в едни глави или там каквото и да били и това ми било за смяна кажете къде мога да ги сметя защото при още едно сваляне на гумите вече няма да мога да карам , че в момента карам с по 3 болта на 4те колела ??? ааа колата е пунто 2001 година 1.2 мотор бенз. ако е от значение де (blush)

Главини искаш да кажеш.Купи си нови и в който сервиз да отидеш ще ти ги сменят.
    Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP

Коментар

а пък ако имаш ключ 32 можеш и пред блока да си ги смениш
      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

не ключ, а камък 32 + здрава тресчотка + здрава тръба около метър, метър и нещо, на която да подскочиш, за да развиеш гайките

Коментар

nedialk00 написа:
          не ключ, а камък 32 + здрава тресчотка + здрава тръба около метър, метър и нещо, на която да подскочиш, за да развиеш гайките
          Добре, прав си иначе особенно задните се сменят изключително бързо, един майстор смени моята на подемник за точно 3мин. срещу скромната сума от 15лв. ей тъй се правят пари.Внимавай за датчиците на АБС-а имат навика да не излизат и да се прекъсват

Коментар

Какъв точно е проблема на главините?Резбите на болтовете ли?Защото този проблем се решава с метчик и 20 мин. работа ... трябва ти метчик 12 х 1,25 комбиниран или втори, внимателно прокарваш резбите и си готов. Ако проблема е в лагерите ... това е друга бира - сменяй.
            I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

avvasilev написа:
              Какъв точно е проблема на главините?.
              Много добър въпрос, а и колегата ако сподели с какви джанти кара и какво междуболтово разтояние имат направо ще го ориантираме

Коментар

Re: Имам проблем с главите преди дисковете

rss написа:
                преди малко бях на майстор и ми каза , че са за смяна въпросните глави преди диска , не разбирам много и искам да ви питам дали това е глава ??? Болковете които ми държат гумите нали влизат в едни глави или там каквото и да били и това ми било за смяна кажете къде мога да ги сметя защото при още едно сваляне на гумите вече няма да мога да карам , че в момента карам с по 3 болта на 4те колела ??? ааа колата е пунто 2001 година 1.2 мотор бенз. ако е от значение де (blush)
                Колега, проблема очевидно е в резбата за болтовете на джантите. Въпросните резби с пренарязване я се оправят я не. Зависи колко са прецакани. Вообще не си играй ами ги смени, защото ще се претрепеш някъде. А и друг можеш да убиеш. Автомобила не е шега работа. Хубаво, е че питаш, но не протакай. При положение, че задаваш подобни въпроси, съвета ми е вообще да не се хващаш сам да ремонтираш.
                Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

avvasilev написа:
                  Какъв точно е проблема на главините?Резбите на болтовете ли?Защото този проблем се решава с метчик и 20 мин. работа ... трябва ти метчик 12 х 1,25 комбиниран или втори, внимателно прокарваш резбите и си готов. Ако проблема е в лагерите ... това е друга бира - сменяй.
                  Не, болтовете са ми ок, но не влизат само на един болт ми се прецака резбата, а на останалите 3 са били скъсани "на време приятелката ми каза , сега ! " и някакъв си друг майстор и и е казал , че са били останали стърготини вътре във самите дупки където влизат болтовете и са и казали да отиде на стругар да изчисти стружите и като се изчистели после самите болтове да се намажат с нещо си ... Все пак тази информация сега я получих от жена !

Коментар

rss написа:
                    avvasilev написа:
                    Не, болтовете са ми ок, но не влизат само на един болт ми се прецака резбата, а на останалите 3 са били скъсани "на време приятелката ми каза , сега ! " и някакъв си друг майстор и и е казал , че са били останали стърготини вътре във самите дупки където влизат болтовете и са и казали да отиде на стругар да изчисти стружите и като се изчистели после самите болтове да се намажат с нещо си ... Все пак тази информация сега я получих от жена !
                    Сменяй!Главините имам предвид!
                    I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

avvasilev написа:
                      rss написа:
                      avvasilev написа:
                      Сменяй!Главините имам предвид!
                      Много Благодаря на всички които ми обърнаха внимание , имам и още една пусната тема , не знам дали може да я видите , ако можете кажете какво да правя с това нещо !

Коментар

Working...
                      X