преди малко бях на майстор и ми каза , че са за смяна въпросните глави преди диска , не разбирам много и искам да ви питам дали това е глава ??? Болковете които ми държат гумите нали влизат в едни глави или там каквото и да били и това ми било за смяна кажете къде мога да ги сметя защото при още едно сваляне на гумите вече няма да мога да карам , че в момента карам с по 3 болта на 4те колела ??? ааа колата е пунто 2001 година 1.2 мотор бенз. ако е от значение де (blush)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Имам проблем с главите преди дисковете
Collapse
X
-
nedialk00
не ключ, а камък 32 + здрава тресчотка + здрава тръба около метър, метър и нещо, на която да подскочиш, за да развиеш гайките
Коментар
-
nedialk00 написа:не ключ, а камък 32 + здрава тресчотка + здрава тръба около метър, метър и нещо, на която да подскочиш, за да развиеш гайкитеКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Какъв точно е проблема на главините?Резбите на болтовете ли?Защото този проблем се решава с метчик и 20 мин. работа ... трябва ти метчик 12 х 1,25 комбиниран или втори, внимателно прокарваш резбите и си готов. Ако проблема е в лагерите ... това е друга бира - сменяй.I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
avvasilev написа:Какъв точно е проблема на главините?.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Re: Имам проблем с главите преди дисковете
rss написа:преди малко бях на майстор и ми каза , че са за смяна въпросните глави преди диска , не разбирам много и искам да ви питам дали това е глава ??? Болковете които ми държат гумите нали влизат в едни глави или там каквото и да били и това ми било за смяна кажете къде мога да ги сметя защото при още едно сваляне на гумите вече няма да мога да карам , че в момента карам с по 3 болта на 4те колела ??? ааа колата е пунто 2001 година 1.2 мотор бенз. ако е от значение де (blush)Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
avvasilev написа:Какъв точно е проблема на главините?Резбите на болтовете ли?Защото този проблем се решава с метчик и 20 мин. работа ... трябва ти метчик 12 х 1,25 комбиниран или втори, внимателно прокарваш резбите и си готов. Ако проблема е в лагерите ... това е друга бира - сменяй.
Коментар
-
rss написа:avvasilev написа:Какъв точно е проблема на главините?Резбите на болтовете ли?Защото този проблем се решава с метчик и 20 мин. работа ... трябва ти метчик 12 х 1,25 комбиниран или втори, внимателно прокарваш резбите и си готов. Ако проблема е в лагерите ... това е друга бира - сменяй.I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
avvasilev написа:rss написа:avvasilev написа:Какъв точно е проблема на главините?Резбите на болтовете ли?Защото този проблем се решава с метчик и 20 мин. работа ... трябва ти метчик 12 х 1,25 комбиниран или втори, внимателно прокарваш резбите и си готов. Ако проблема е в лагерите ... това е друга бира - сменяй.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар