преди малко бях на майстор и ми каза , че са за смяна въпросните глави преди диска , не разбирам много и искам да ви питам дали това е глава ??? Болковете които ми държат гумите нали влизат в едни глави или там каквото и да били и това ми било за смяна кажете къде мога да ги сметя защото при още едно сваляне на гумите вече няма да мога да карам , че в момента карам с по 3 болта на 4те колела ??? ааа колата е пунто 2001 година 1.2 мотор бенз. ако е от значение де (blush)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Имам проблем с главите преди дисковете
Collapse
X
-
nedialk00
не ключ, а камък 32 + здрава тресчотка + здрава тръба около метър, метър и нещо, на която да подскочиш, за да развиеш гайките
Коментар
-
nedialk00 написа:не ключ, а камък 32 + здрава тресчотка + здрава тръба около метър, метър и нещо, на която да подскочиш, за да развиеш гайкитеиначе особенно задните се сменят изключително бързо, един майстор смени моята на подемник за точно 3мин. срещу скромната сума от 15лв. ей тъй се правят пари.Внимавай за датчиците на АБС-а имат навика да не излизат и да се прекъсват
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Какъв точно е проблема на главините?Резбите на болтовете ли?Защото този проблем се решава с метчик и 20 мин. работа ... трябва ти метчик 12 х 1,25 комбиниран или втори, внимателно прокарваш резбите и си готов.Ако проблема е в лагерите ... това е друга бира - сменяй.
I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
avvasilev написа:Какъв точно е проблема на главините?.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Re: Имам проблем с главите преди дисковете
rss написа:преди малко бях на майстор и ми каза , че са за смяна въпросните глави преди диска , не разбирам много и искам да ви питам дали това е глава ??? Болковете които ми държат гумите нали влизат в едни глави или там каквото и да били и това ми било за смяна кажете къде мога да ги сметя защото при още едно сваляне на гумите вече няма да мога да карам , че в момента карам с по 3 болта на 4те колела ??? ааа колата е пунто 2001 година 1.2 мотор бенз. ако е от значение де (blush)Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
avvasilev написа:Какъв точно е проблема на главините?Резбите на болтовете ли?Защото този проблем се решава с метчик и 20 мин. работа ... трябва ти метчик 12 х 1,25 комбиниран или втори, внимателно прокарваш резбите и си готов.Ако проблема е в лагерите ... това е друга бира - сменяй.
Коментар
-
rss написа:avvasilev написа:Какъв точно е проблема на главините?Резбите на болтовете ли?Защото този проблем се решава с метчик и 20 мин. работа ... трябва ти метчик 12 х 1,25 комбиниран или втори, внимателно прокарваш резбите и си готов.Ако проблема е в лагерите ... това е друга бира - сменяй.
I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
avvasilev написа:rss написа:avvasilev написа:Какъв точно е проблема на главините?Резбите на болтовете ли?Защото този проблем се решава с метчик и 20 мин. работа ... трябва ти метчик 12 х 1,25 комбиниран или втори, внимателно прокарваш резбите и си готов.Ако проблема е в лагерите ... това е друга бира - сменяй.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар