Колеги помагайте.Какви амортисьори ми трябват ? Макферсоните са ми тези от снимката и свалят с около 4 см като имат подложка на пружините около 3 см като не си спомням дали се махаше или е едно цяло с шапката на амортисьора. Та как мога да определя дължината на амотрисьора който ми трябва.Трябва ли да е по-къс или и стандартен ще стане като прибере стъблото до нужния размер???
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какви амортисьори ми трябват ?
Collapse
X
-
кола
Как хем има подложки хем смъква с 4 см Мисля чеса нормални дори високи .Ако вярно са по ниски или по високи трябва други амортисьориИначе ще се разбият по бързо .http://axm-auto.com/image_display.ph...to-preden.jpg#
-
А възможно ли е тази подложка да е сложена за да обере разликата между къс и нормален аморттисьор. Когато ги слагах бяха готова конфигурация и нямам представа кое колко дълго е но съм сигурен в това че свалят с 4 см. Щракнах две снимки на мойта и на съседа и ясно се вижда разликата.Значи мойта е с 15-ки на 55 а неговата с 14-ки на 60......Opel Astra Coupe Bertone Turbo Z20LET 200 hp
Fiat Bravo 1.6 16v 118 hp ПРОДАДЕН !!!
Коментар
-
кола
Те пружините не са оригинални нещо други са иначе оригиналните имат повече навивки и за това сигурно е сложен този тампон иначе и на оригинално има тампон но тънък.http://axm-auto.com/prod_img/1328892...92_7602150.jpg
Коментар
-
много късички ми се струват на мене тея пружинки странна работа ако махнеш подложките ми се струва че ще заспи на картера директно измери горе долу стержена на амортисьора после свали пружините и го разпъни на мах сам ще разбереш трябва ли ти трябва други амортисьори или не.. ако е прекалено свит дори и така с подложките ще замине бързо ако не и заминал вече :Dсега видях ама kluchar на тая снимка пружината 100% не е на браво даже фиат сигурно няква примерна е. Да не се подведе колега нещо не за другоHaters Gonna Hate
Коментар
-
vicool написа:По късия не е ли от Мареа? На Браво/Брадва нямат нищо общо с Мареа.Opel Astra Coupe Bertone Turbo Z20LET 200 hp
Fiat Bravo 1.6 16v 118 hp ПРОДАДЕН !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар