Само kayaba( kyb) не купувайте! В пружините ги няма никакви,като кашкавал са.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Счупени предни пружини
Collapse
X
-
Омекват след известно време и то страшно! Въобще не го очаквах от тази марка. И на бензинките си слагайте дизелови предни пружини,ако искате да се вдигне малко предницата.Fiat linea 1.3 mjet, Bravo2 1,4 . EX -Lancia Y 1.2, Stilo 1.8 MW ,Brava 1.8,Dedra 1.8 16v,Delta2 1,6,Ritmo 1,5,Lada 1500.
Коментар
-
Колеги имам чувството визуално като гледам новите ми пружини че са с повече намотки, изглеждат по близо един до друг намотките на пружината от преди, просто като ги погледна както си стой колата на паркинг без да я вдигам на крикове!! Какви плюсове и минуси може да има това ако е с повече намотки пружината от оригиналната??
Коментар
-
кола
Абе вия за какви пружини говорите Моите ги няма и 2 те задни на едната ми кола щото са счупени и няма разлика във вървенето и визията на колата Ама тя не е ФИАТ де . Българските по поръчка са по хубави от Японските /които са евтини /Преди Пунтото беше със спортни и вървеше супер особено в завойте и на дълък път но по дупките не беше добре После сложих Kofab комплект от друга кола нормални и колата се вдигна и беше по добре
Коментар
-
u_bo
Re: кола
kluchar написа:Абе вия за какви пружини говорите Моите ги няма и 2 те задни на едната ми кола щото са счупени и няма разлика във вървенето и визията на колата Ама тя не е ФИАТ де . Българските по поръчка са по хубави от Японските /които са евтини /Преди Пунтото беше със спортни и вървеше супер особено в завойте и на дълък път но по дупките не беше добре После сложих Kofab комплект от друга кола нормални и колата се вдигна и беше по добре
Коментар
-
кола
Има завод за пружини ще поръчам че тези за моята кола са много кекави Преди месец говорих с тях трябва да им пратя една пружина или точни размери което е по трудно Казаха че става по бавно седмици поне.http://www.springsbg.com/bg_contacts.htm
Коментар
-
Re: кола
u_bo написа:kluchar написа:Абе вия за какви пружини говорите Моите ги няма и 2 те задни на едната ми кола щото са счупени и няма разлика във вървенето и визията на колата Ама тя не е ФИАТ де . Българските по поръчка са по хубави от Японските /които са евтини /Преди Пунтото беше със спортни и вървеше супер особено в завойте и на дълък път но по дупките не беше добре После сложих Kofab комплект от друга кола нормални и колата се вдигна и беше по добреКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар