Ами чакам и emzo да се изкаже и ги изключвам пружините като проблем!?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Счупени предни пружини
Collapse
X
-
Re: моите пружини
milenskia написа:Ето я мойта предна лява, как изглежда, от дясно изглежда по същия начин, добре ли са??ПРОДАВАМ ДЖАНТИ СТИЛО
Stilo JTD 115 2003 бегачка
Brava 1,4 12V 1997 на газ
Tempra 1,4 1993 и тя на газ
i dr. та като се почне от 125р ... и те на газ
Коментар
-
milenskia написа:Направете по една снимка да видя аз при вас какво е положението, при мен и лява и дясна предна пружина изглеждат по еднакъв начин, нямам тропане?ПРОДАВАМ ДЖАНТИ СТИЛО
Коментар
-
Доколкото четох в интернационалния форум тези "чашки" предотвратяват част от пружината при счупване да не се забие в гумата, иначе относно самото счупване на пружината не играят никаква роля!Ами то изчезна скърцането при мен, имаше го когато се затопли времето изведнъж преди 10на дена, и няколко дена по късно нямам скърцания!
Коментар
-
milenskia написа:Доколкото четох в интернационалния форум тези "чашки" предотвратяват част от пружината при счупване да не се забие в гумата, иначе относно самото счупване на пружината не играят никаква роля!Ами то изчезна скърцането при мен, имаше го когато се затопли времето изведнъж преди 10на дена, и няколко дена по късно нямам скърцания!ПРОДАВАМ ДЖАНТИ СТИЛО
Коментар
-
Brevetti написа:Тези "чашки" и аз ги имах.Интересното е ,че при смяна на амортисьорите ми се стори тогава ,че няма как да се монтират на новите.Освен новите да нямат този проблем.ПРОДАВАМ ДЖАНТИ СТИЛО
Коментар
-
Ами като че ли имат някаква периферия, дето играе ролята на "чашките" (ама с тия "чашки" много добре звучи, като "на чашка" :D )А ти колко ги взе тия амортисьори, че май моите са тръгнали. Като сменях пружините така се оказа, ама беше събота следобед и работеха само магазини, дет’ не ща да купувам от тяхПРОДАВАМ ДЖАНТИ СТИЛО
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар