Здравейте колеги, искам да попитам следното : Възможна ли е смяната на тампони и шарнири по предните носачи на Stilo или трябва да се замени с цял нов носач.Как да позная на 100 процента че шарнира е заминал, защото в момента ми се струва че има лек луфт? Какви марки шарнири и тампони ако се заменят си слагате, или какви носачи си купувате? Извинявам се ако се повтарям с някоя по стара тема, благодаря ви предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможна ли е смяна само на шарнира на преден носач на Stilo
Collapse
X
-
здрасти колега, на мен миналото лято ми смениха направо носачите, като ми казаха че не се ремонтират, а се сменят. Ако ги сменяш, гледаш да е нешто среден клас, аз си взех най-евтиния вариант, по 120лв. за носач, не знам каква марка са, оставих майстора да се занимава.Fiat Stilo 1.9 JTD 115 hp 2004 год. март
-
Re: Възможна ли е смяна само на шарнира на преден носач на S
idrltd написа:Здравейте колеги, искам да попитам следното : Възможна ли е смяната на тампони и шарнири по предните носачи на Stilo или трябва да се замени с цял нов носач.Как да позная на 100 процента че шарнира е заминал, защото в момента ми се струва че има лек луфт? Какви марки шарнири и тампони ако се заменят си слагате, или какви носачи си купувате? Извинявам се ако се повтарям с някоя по стара тема, благодаря ви предварителноКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Колеги чакам да споделите с мен дали не сте заменили шарнира или тампона на носача (рецеклирали). Не мога да повярвам че някой не си е играл да смени само шарнира и да го е изжвърлил само заради шарнира в кофата с боклук и е дал 160 лева за нов. Явно на другите колеги не им прави впечатление разликата в цените на шарнира и въпросния носач цял която е х10.Fiat Stilo 1,9 JTD 115hp 2002г.
Citroen Berlingo(B9) - 1.6HDI
Skoda Fabia 1,9 SDI (спънат кон) 2005г. бивша служебна
Renault Clio 1,5 DCI 2004-бивша
............
Коментар
-
idrltd написа:Колеги чакам да споделите с мен дали не сте заменили шарнира или тампона на носача (рецеклирали). Не мога да повярвам че някой не си е играл да смени само шарнира и да го е изжвърлил само заради шарнира в кофата с боклук и е дал 160 лева за нов. Явно на другите колеги не им прави впечатление разликата в цените на шарнира и въпросния носач цял която е х10.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
ThE_PuNiSHeR написа:Пращаш ги на колегата ФЕРАРИСТ във Стара Загора и той ти ги рециклира.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
какви са цените и кординати на хората ако знаете. На пичагата Пакумба от Варна ами не ме мързи да чета да ти кажа ама не мога да разбера някои колеги като теб когато някои пита нещо и ти вместо да му помогнеш със знания му казваш чети, айде дай да чета
)))
Fiat Stilo 1,9 JTD 115hp 2002г.
............
Коментар
-
Не ти е приятно, но колегата е прав.2 неща трябва да имаш на компа, щом имаш Стило.Айде 3 да са.1. ЕПЕР2. eLearn за Стило3. търсачката на форумaЗдрави НОВИ носачи са TRW, но са скъпи. Е трябва и да са оригинални
Рециклажа е нож с 2 остриета, разучи и си помисли дали искаш да ги рециклираш.п.с. за шарнирите става дума
F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
rotdot
На стилата след 2005-та година се сменя само шарнирен болт. Интересно ми е дали такъв носач ще стане на тия преди 2005-та, но нищо чудно да стане.
Коментар
-
Емzo да те питам препоръчват ми носачи Фиорела и рикамби оригинале. Като фиорелата е по скъпа та не знам кое от двете е по добро?Fiat Stilo 1,9 JTD 115hp 2002г.
............
Коментар
-
Все тая е да ти кажа, едвали ще изкарат повече от 10-15 х.км.Погледни тук, цените не са лоши и частите са читави, ако си харесаш, звъниш оговаряш се, имаше отстъпка която да ти покрие цените за транспорт и си ти. Емо може да сподели мнение за маркатаhttp://www.sunoco-bg.com/okachvane.html
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
rotdot
S_BANKOV написа:Все тая е да ти кажа, едвали ще изкарат повече от 10-15 х.км.Погледни тук, цените не са лоши и частите са читави, ако си харесаш, звъниш оговаряш се, имаше отстъпка която да ти покрие цените за транспорт и си ти. Емо може да сподели мнение за маркатаhttp://www.sunoco-bg.com/okachvane.html
Взимай оригиналните ако можеш
Коментар
-
Аз съм с рециклиран в Казанлък шарнир. Вече карам 15 000км. Преди това носач МУГ се разтропа на 12000км и струваше 83лв. Рециклажа с куриера ми струваше 25лв /15лв рециклаж и 10 транспорт/. Рециклирах си и биалетка МУГ, но нея още не съм я слагал. Новата МУГ замина на 6-тия месец, защото и се скъса маншона. Сега карам с турски билаетки, които са за Ауди 80. Със силиконови маншони са и засега няма проблем.Това е от мен? От рециклажа няма нищо по-хубаво - само изберете добър майстор. В Казанлък номера му е 0887/995462.Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар