Здравейте колеги, искам да попитам следното : Възможна ли е смяната на тампони и шарнири по предните носачи на Stilo или трябва да се замени с цял нов носач.Как да позная на 100 процента че шарнира е заминал, защото в момента ми се струва че има лек луфт? Какви марки шарнири и тампони ако се заменят си слагате, или какви носачи си купувате? Извинявам се ако се повтарям с някоя по стара тема, благодаря ви предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможна ли е смяна само на шарнира на преден носач на Stilo
Collapse
X
-
здрасти колега, на мен миналото лято ми смениха направо носачите, като ми казаха че не се ремонтират, а се сменят. Ако ги сменяш, гледаш да е нешто среден клас, аз си взех най-евтиния вариант, по 120лв. за носач, не знам каква марка са, оставих майстора да се занимава.Fiat Stilo 1.9 JTD 115 hp 2004 год. март
-
Re: Възможна ли е смяна само на шарнира на преден носач на S
idrltd написа:Здравейте колеги, искам да попитам следното : Възможна ли е смяната на тампони и шарнири по предните носачи на Stilo или трябва да се замени с цял нов носач.Как да позная на 100 процента че шарнира е заминал, защото в момента ми се струва че има лек луфт? Какви марки шарнири и тампони ако се заменят си слагате, или какви носачи си купувате? Извинявам се ако се повтарям с някоя по стара тема, благодаря ви предварителноКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Колеги чакам да споделите с мен дали не сте заменили шарнира или тампона на носача (рецеклирали). Не мога да повярвам че някой не си е играл да смени само шарнира и да го е изжвърлил само заради шарнира в кофата с боклук и е дал 160 лева за нов. Явно на другите колеги не им прави впечатление разликата в цените на шарнира и въпросния носач цял която е х10.Fiat Stilo 1,9 JTD 115hp 2002г.
Citroen Berlingo(B9) - 1.6HDI
Skoda Fabia 1,9 SDI (спънат кон) 2005г. бивша служебна
Renault Clio 1,5 DCI 2004-бивша
............
Коментар
-
idrltd написа:Колеги чакам да споделите с мен дали не сте заменили шарнира или тампона на носача (рецеклирали). Не мога да повярвам че някой не си е играл да смени само шарнира и да го е изжвърлил само заради шарнира в кофата с боклук и е дал 160 лева за нов. Явно на другите колеги не им прави впечатление разликата в цените на шарнира и въпросния носач цял която е х10.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
ThE_PuNiSHeR написа:Пращаш ги на колегата ФЕРАРИСТ във Стара Загора и той ти ги рециклира.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
какви са цените и кординати на хората ако знаете . На пичагата Пакумба от Варна ами не ме мързи да чета да ти кажа ама не мога да разбера някои колеги като теб когато някои пита нещо и ти вместо да му помогнеш със знания му казваш чети, айде дай да чета)))Fiat Stilo 1,9 JTD 115hp 2002г.
............
Коментар
-
Не ти е приятно, но колегата е прав.2 неща трябва да имаш на компа, щом имаш Стило.Айде 3 да са.1. ЕПЕР2. eLearn за Стило3. търсачката на форумa Здрави НОВИ носачи са TRW, но са скъпи. Е трябва и да са оригинални Рециклажа е нож с 2 остриета, разучи и си помисли дали искаш да ги рециклираш.п.с. за шарнирите става думаF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
rotdot
На стилата след 2005-та година се сменя само шарнирен болт. Интересно ми е дали такъв носач ще стане на тия преди 2005-та, но нищо чудно да стане.
Коментар
-
Емzo да те питам препоръчват ми носачи Фиорела и рикамби оригинале. Като фиорелата е по скъпа та не знам кое от двете е по добро?Fiat Stilo 1,9 JTD 115hp 2002г.
............
Коментар
-
Все тая е да ти кажа, едвали ще изкарат повече от 10-15 х.км.Погледни тук, цените не са лоши и частите са читави, ако си харесаш, звъниш оговаряш се, имаше отстъпка която да ти покрие цените за транспорт и си ти. Емо може да сподели мнение за марката http://www.sunoco-bg.com/okachvane.htmlКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
rotdot
S_BANKOV написа:Все тая е да ти кажа, едвали ще изкарат повече от 10-15 х.км.Погледни тук, цените не са лоши и частите са читави, ако си харесаш, звъниш оговаряш се, имаше отстъпка която да ти покрие цените за транспорт и си ти. Емо може да сподели мнение за марката http://www.sunoco-bg.com/okachvane.html
Коментар
-
Аз съм с рециклиран в Казанлък шарнир. Вече карам 15 000км. Преди това носач МУГ се разтропа на 12000км и струваше 83лв. Рециклажа с куриера ми струваше 25лв /15лв рециклаж и 10 транспорт/. Рециклирах си и биалетка МУГ, но нея още не съм я слагал. Новата МУГ замина на 6-тия месец, защото и се скъса маншона. Сега карам с турски билаетки, които са за Ауди 80. Със силиконови маншони са и засега няма проблем.Това е от мен? От рециклажа няма нищо по-хубаво - само изберете добър майстор. В Казанлък номера му е 0887/995462.Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар