Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

пробки за спирачни апарати

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

пробки за спирачни апарати

Здравейте колеги след голяма борба с пробките едната се заобли въпроса ми е от къде мога да взема такава пробка за спирачния апарат (тази за обезвъздушаването).Пробката на задния цилиндър да ли е еднаква с тази на предните апарати.Има ли някой ползвал спирачна течност на лики моли и доволни ли сте
    1.6 16v 96 г. 103 hp.
    България е една от малкото страни в света ,в която докато се движиш в насрешното ,някой може да те шибне отзаде
    Да мина да те взема...или да взема да те мина?

Те се продават колега.На Цар Симеон където правят спирачните тръбички мисля,че имаше.Аз мога утре да проверя и ще ти пиша.
    Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP

Коментар

ще съм ти много благодарен ако имаш възможност да провериш
      1.6 16v 96 г. 103 hp.
      България е една от малкото страни в света ,в която докато се движиш в насрешното ,някой може да те шибне отзаде

Коментар

ЕМ комплект 33, на "Сливница", срещу "Кенар"-а. В събота се сцепих да търся за един зад. спир. апаратсъщият филм - заобли се и едвам се разви с 1 метър тръбен ключ и там намерих. Имаше всякакви размери. Носи си един за мостра.
        AR 75 2.5 V6 `08.86 - Ех
        AR 155 1.7 TS `07.93 - сиромашки тунинг, + JR, APEX, + B6 отзад - замина за скрап...
        FIAT Tipo 1.6 `12.93 835С1.000 С АГУ тунинг - вече 2.0 TS 8V Turbo с ескрите от горната...

Коментар

10хмного благодаря колега ще мина FGRC-и на теб колега благодаря
          1.6 16v 96 г. 103 hp.

Коментар

Working...
          X