Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Накладки Ferodo, серия FQT (THERMOQUIET)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Накладки Ferodo, серия FQT (THERMOQUIET)

Има ли някой впечатления за този клас на Феродо? В момента е на най-висока цена от всички серии на Феродо( с около 6 лв по-скъпи са от FBD). Четох и на сайта на производителя, че не свирели изобщо и и за момента били най-новото. Ще съм благодарен ако някой има мнение за тях.
    НЕ Е ВАЖНО КАКВА Е КОЛАТА, А КОЛКО Е ПРАЗНА ГЛАВАТА!!!

Аз карах едни такива доскоро , не свирят въобще , ама искат доста време за да се поизтрият и да започнат да спират яко- по начало са скосени много и реално като са нови ползваш 60% от площта на накладката.
    Фиат Крома 1.9 16v+
    Фиат Браво 1.6 16v
    Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

Аз карам само с накладки ФЕРОДО и съм много доволен.
      TIPO 1.4,DEDRA 1.8

Коментар

mitkoti написа:
        За ниския клас FSL съм убеден , че не става за нищо. Бях веднъж с такива и няма да повторя, хем не спира, хем съсипва диска. Интересно ми е тези FQT дали стават, защото не са никак евтини.

Коментар

mitkoti написа:
          "Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в дадена стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

Коментар

Колега не говоря за тези дето са по 30лв.
            TIPO 1.4,DEDRA 1.8

Коментар

Днес сложих въпросните накладки на колата. След като се понапаснат на диска ще споделя струват ли си парите или не. На пипане стоят доста меки и миришат адски много на феродо.

Коментар

Е каква е равносметката? Струват ли си или е само рекламен трик, за новият им продукт? И последен въпрос, но при положение че си "спирал" с FDB серията: FQT спират ли по-добре от FDB???
                Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                http://www.keepfighting.ms

Коментар

Jimy написа:
                  Е каква е равносметката? Струват ли си или е само рекламен трик, за новият им продукт? И последен въпрос, но при положение че си "спирал" с FDB серията: FQT спират ли по-добре от FDB???
                  С FBD не съм карал,а от тези FQT съм много доволен. Спират перфектно, не скърцат никога. Препоръчвам ги.

Коментар

Working...
                  X