Здравейте, днес смених задните амортосьори на буса. Фиат Дукато 2.8 JTD 2001 г. Забелязах че имам 2 тампона за смяна. Въпросните тампони се намират отгорната страна над ресьорите. Като се натовари буса опират в ресьора. Някой може ли да ми даде каталожен номер на въпросните тампони да ги поръчам в ebey.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за Фиат Дукато-Тампонии над ресьорите
Collapse
X
-
Засега открих че на немски се нарича Anschlagpuffer Намирам го като артикул, но когато задам 2.8 JTD ми казва че не става за моя модел. А мисля че са еднакви за тая база 230L е моя бус. Не поръчвам от България, защото трябва по най-бързия начин да сменя тия части. БУса се кара 5 дена в седмицата от 400 до 700 км. И като го натоваря много кляка. Преди 2 дена тръгнах назад да паркирам и имаше лек наклон назад пътя. Направо опря на земята задницата. Ще ме спрат някъде полицаите и ще остана без книжка. В ибей като каталожен номер ми излиза Art.Nr.1311858080, а в бг.сайта е 1311826080. Ще ги поръчам. Ако не станат ще ги върна и влизам в сервиз. Мале как ще ме одрусат. Преди 2 седмици за смяна на заден лагер+спирачни челюсти платих 540 евро
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар