muns61 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чуденка относно шарнир/шенкел
Collapse
X
-
nsn написа:точно набиване на отверка.секач или каквото и да е в прореза е голяма грешка раздува се и после не винаги може да се стегне и се получава износване на шенкелапрореза е направен с единствената цел СТЯГАНЕ а не разширяване да ни е по-лесноPanda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Повдигам темата да питам относно този проблем:nikolce написа:Ново 20 . Като карам по павета, вдигна ли над 40, от дясно нещо влиза в резонанс, и почва едно ръмжене, мелене, дззззззз. Мисля че е тази ламарината около спирачния диск, или таза евентуално. Само ме е страх да не е от лагера на "новият" шенкел, че ще си #@$@#%$# .ogi28b написа:За да провериш дали е от лагера - вдигни колата на крик, застопори я хубаво да не падне, запали, вдигни максимална скорост на пета предавка и изгаси двигателя. Много хубаво и ясно се чува къде какво стърже.
Коментар
-
nikolce написа:Тогава кажете друга марка, също да са добри, че гледам има някакви и за по 20-30 лева. Въобще SKF предлагат ли лагер без ABS? Защото гледам в сайта на AXM цената на SKF е същата като за лагер с ABS.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Това е лагера ОТ шенкела, той струва 55 лв. / моя струваше толкова/ SNR , но съвета ми е вземи си цял шенкел втора употреба, писал съм главина но съм се объркал с шенкела, цялата простотия с вадене и набиване на преса не си струва разходите, а и новия лагер ще замине за 4-5 месеца. Просто няма смисъл.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:но съвета ми е вземи си цял шенкел втора употреба, цялата простотия с вадене и набиване на преса не си струва разходите, а и новия лагер ще замине за 4-5 месеца. Просто няма смисъл.Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
-
S_BANKOV написа:.. само лагера е 50-55лв. ....Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар